Oštre riječi kapitena Lazića...!

Pojedinci ne znaju da igraju u Zvezdi! „Moraju da stalno imaju koncentraciju i želju za pobedom“ poručio je iskusni bek.

Košarka 24.04.2018 | 10:30
Oštre riječi kapitena Lazića...!
Kapiten košarkaškog kluba Crvena zvezda Branko Lazić istakao je da pojedini igrači njegovog tima još nisu svesni gde igraju,

Sa kolikom energijom i sa kojim pristupom Branko Lazić ulazi u svaki meč Crvene zvezde uverili smo se mnoštvo puta. U duelu sa Megom već u četvrtoj sekundi kapiten  crveno-belih završio je u reklamama, što je odmah pokazalo sa kojom motivacijom je započeo susret.

"Drugačije ne možemo da igramo. Ako budemo igrali bez energije i bez koncentracije, to onda nije Crvena zvezda“, rekao je Lazić za Blicsport.

Dodao je da, kao najiskusniji, svojim primerom utiče i na ostale saigrače da se nikada ne predaju i da imaju obavezu da ,,ginu” za svaku loptu.

„Dosta je mladih i novih igrača koji još uvek nisu svesni u potpunosti gde su došli i za koga igraju. Trenutno su u Crvenoj zvezdi, sutra će biti negde drugo, a svuda se traži isto: energija i želja za pobedom, kao i koncentracija. To su neke stvari koje moraš da imaš kako bi igrao u svakom klubu“.

Kapiten je istakao da su se Filip Čović i Aleksa Radanov, povratnici u crveno-beli dres, odlično snašli na startu Superlige.

„Dobro su se uklopili, mada oni su došli iz FMP-a, to je neki isti sistem, nema prevelikih razlika. Svi se međusobno poznajemo i nije bilo problema što se tiče njihovog uklapanja. Ostaje im da savladaju još nekoliko tehničkih stvari oko akcija i sitnih detalja“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar