"Кро Кап" спрема Србина!

Ако желиш да будеш лав, тренирај с лавовима! Хрватски УФЦ борац Мирко "Кро Кап" Филиповић тренира са Србином Дарком Стошићем и спрема га за предстојеће УФЦ окршаје и изазове.

Остали спортови 30.04.2018 | 21:30
"Кро Кап" спрема Србина!
Хрватски борац се и сам припрема за реванш са Американцем Ројем Нелсоном, који га је тешко поразио у претходној борби и за припрему има још месец дана.

Стошић је као некадашњи шампион у ФФЦ, добио прилику да се покаже у УФЦ и сада тренира са Филиповићем до борбе са Џеремијем Кимбалом.

"Ако желиш да будеш лав, тренирај са лавовима", написао је Стошић на свом Инстаграм профилу.

Ту су и некадашњи боксерски шампион Стипе Дрвиш, јапански ММА борац Сатоиши Иши и тешкаши Анте Делија и Саша Милинковић.

Извор: Б92

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милан

30.04.2018 20:42

Мирко филиповиц је исто србин!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

01.05.2018 05:14

Да имењаце Мирко је Србин али јбг назалост бјези од тог као многи попут Петровића,Комазеца,Сарица,Поповица,Петрановица,Вукојевица,Балабана,Репајица,Марица и многих других...мсм да им се кости предака у гробу преврцу од срамоте али ето на цаст им,поготову оних официра дјеца и унуци титиних из Краљева,Ваљева отисли да слузбују по Хрватској и потомци им највеће устасе срамота??

Name

Мирослав

01.05.2018 06:44

Мирко је пореклом из Угљевика код Бијељине, отац му је Србин а мајка је мозда рватица самозвана, тако да би требао бити Србин. У тој устаској дрзави је јако теско бити Србин и он стока вероватно прецуткује своју нациналну припадност.