"Kro Kap" sprema Srbina!

Ako želiš da budeš lav, treniraj s lavovima! Hrvatski UFC borac Mirko "Kro Kap" Filipović trenira sa Srbinom Darkom Stošićem i sprema ga za predstojeće UFC okršaje i izazove.

Ostali sportovi 30.04.2018 | 21:30
"Kro Kap" sprema Srbina!
Hrvatski borac se i sam priprema za revanš sa Amerikancem Rojem Nelsonom, koji ga je teško porazio u prethodnoj borbi i za pripremu ima još mesec dana.

Stošić je kao nekadašnji šampion u FFC, dobio priliku da se pokaže u UFC i sada trenira sa Filipovićem do borbe sa Džeremijem Kimbalom.

"Ako želiš da budeš lav, treniraj sa lavovima", napisao je Stošić na svom Instagram profilu.

Tu su i nekadašnji bokserski šampion Stipe Drviš, japanski MMA borac Satoiši Iši i teškaši Ante Delija i Saša Milinković.

Izvor: B92

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Milan

30.04.2018 20:42

Mirko filipovic je isto srbin!

ODGOVORITE
Name

Milan

01.05.2018 05:14

Da imenjace Mirko je Srbin ali jbg nazalost bjezi od tog kao mnogi poput Petrovića,Komazeca,Sarica,Popovica,Petranovica,Vukojevica,Balabana,Repajica,Marica i mnogih drugih...msm da im se kosti predaka u grobu prevrcu od sramote ali eto na cast im,pogotovu onih oficira djeca i unuci titinih iz Kraljeva,Valjeva otisli da sluzbuju po Hrvatskoj i potomci im najveće ustase sramota??

Name

Miroslav

01.05.2018 06:44

Mirko je poreklom iz Ugljevika kod Bijeljine, otac mu je Srbin a majka je mozda rvatica samozvana, tako da bi trebao biti Srbin. U toj ustaskoj drzavi je jako tesko biti Srbin i on stoka verovatno precutkuje svoju nacinalnu pripadnost.