Звезда нуди 500.000 € за Португалца, али жели га и Партизан!

Рикардо Алвес, португалски везиста из редова љубљанске Олимпије, налази се на мети београдских вечитих ривала – Црвене звезде и Партизана.  "Вечити дерби" за Португалца из Олимпије? Наводно су и Црвена звезда и Партизан заинтересовани за 25-годишњег централног везисту.  Рат за Португалца из Олимпије: Звезда нудила 500. 000, после Партизана хоће га и Ла Коруња! Важну улогу има Ранко Стојић.

Фудбал 20.04.2018 | 17:45
Звезда нуди 500.000 € за Португалца, али жели га и Партизан!
Како преносе словеначки медији, црвено-бели су се већ зимус распитивали за услуге некадашњег младог репрезентативца Португала и за његову слободу спремни су да плате 500.000 евра.

Алвес, који игра на позицији централног везног прошао је све категорије млађих селекција своје земље, али никада није заиграо за А тим, није на мети само наша два најбоља клуба, већ и неколико европских – Сампдорија, Удинезе, Депортиво Ла Коруња, Лех...

Ове сезоне уписао је девет погодака и пет проигравања, а иако се Олимпија налази на добром путу да освоји шампионску титулу одбија да продужи уговор.

Плус за наше клубове могла би да буде чињеница да Алвеса заступа Ранко Стојић, који га је и довео у Љубљану из Рапида из Букурешта 2015. године, али, како се спекулише, играчева жеља је да се врати у домовину где је носио дресове Беланесеша и Портимоненсеа.



Да ли су се то Црвена звезда и Партизан намерачили на истог фудбалера? По писању словеначких медија - јесу!

У питању је 25-годишњи Рикардо Алвес, Португалац који игра централног везисту у Олимпији из Љубљане, а којем по завршетку сезоне истиче уговор.

Наводно, црвено-бели су се још зимус распитивали за њега и рачунали да ће пола милиона евра бити довољно за трансфер, пише "Екипа24".

Поред српских клубова, за некадашњег репрезентативца млађих категорија Португала и члана Белененсеса интересују се и пољски Лех, Малага, Депортиво Ла Коруња, Сампдорија и Удинезе.

Алвес је ове сезоне постигао девет голова и уписао пет асистенција, чиме је значајно допринео да Олимпија девет кола пре краја буде на првом месту словеначког првенства са пет бодова више од Марибора.

Пре доласка у Љубљану, Португалац је играо за Рапид из Букурешта.

Португалац, који је жарио и палио претходне три сезоне у дресу Олимпије из Љубљане, Рикардо Алвес могао би да постане једна од звезда прелазног рока у Србији! Током јучерашњег дана словеначки медији су писали да је за Рикарда Алвеса заинтересован Партизан, а данас доносе нове информације.

Према њиховим сазнањима Црвена звезда је током зиме желела да за 25-годишњег офанзивног везисту плати 500.000 евра, иако му уговор са Олимпијом из Љубљане истиче јуна ове године. Спекулисе се да би посредством Ранка Стојића српски вицешампион могао да пошаље нову понуду на адресу некадашњег младог репрезентативца Португала који је одбио да продужи уговор са Олимпијом.

Рикардо Алвес је ове сезоне у дресу Олимпије постигао девет голова и уписао је пет асистенција. Носио је тим из Љубљане до, врло вероватно, титуле шампиона Словеније. Међутим, упорно је одбијао могућност да потпише нови уговор са актуелним клубом.

То је био сигнал бројним клубовима да крену са лаганим флертом. Алвес чека реакцију Звезде, а према писању Словенаца,а на столу већ има неколико врло интересантних понуда. Поред Партизана за Алвеса су, наводно, заинтересовани Лех и Депортиво из Ла Коруње.

Његова жеља је да се врати у домовину где је играо за Белененсес.

Занимљиво је да је Алвес стигао у Олимпију 2015.године посредством Ранка Стојића. Није се наиграо на почетку, али је под командом Игора Бишћана постао најбољи фудбалер Олимпије.

Извор: Б92/мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар