Zvezda nudi 500.000 € za Portugalca, ali želi ga i Partizan!

Rikardo Alves, portugalski vezista iz redova ljubljanske Olimpije, nalazi se na meti beogradskih večitih rivala – Crvene zvezde i Partizana.  "Večiti derbi" za Portugalca iz Olimpije? Navodno su i Crvena zvezda i Partizan zainteresovani za 25-godišnjeg centralnog vezistu.  Rat za Portugalca iz Olimpije: Zvezda nudila 500. 000, posle Partizana hoće ga i La Korunja! Važnu ulogu ima Ranko Stojić.

Fudbal 20.04.2018 | 17:45
Zvezda nudi 500.000 € za Portugalca, ali želi ga i Partizan!
Kako prenose slovenački mediji, crveno-beli su se već zimus raspitivali za usluge nekadašnjeg mladog reprezentativca Portugala i za njegovu slobodu spremni su da plate 500.000 evra.

Alves, koji igra na poziciji centralnog veznog prošao je sve kategorije mlađih selekcija svoje zemlje, ali nikada nije zaigrao za A tim, nije na meti samo naša dva najbolja kluba, već i nekoliko evropskih – Sampdorija, Udineze, Deportivo La Korunja, Leh...

Ove sezone upisao je devet pogodaka i pet proigravanja, a iako se Olimpija nalazi na dobrom putu da osvoji šampionsku titulu odbija da produži ugovor.

Plus za naše klubove mogla bi da bude činjenica da Alvesa zastupa Ranko Stojić, koji ga je i doveo u Ljubljanu iz Rapida iz Bukurešta 2015. godine, ali, kako se spekuliše, igračeva želja je da se vrati u domovinu gde je nosio dresove Belaneseša i Portimonensea.



Da li su se to Crvena zvezda i Partizan nameračili na istog fudbalera? Po pisanju slovenačkih medija - jesu!

U pitanju je 25-godišnji Rikardo Alves, Portugalac koji igra centralnog vezistu u Olimpiji iz Ljubljane, a kojem po završetku sezone ističe ugovor.

Navodno, crveno-beli su se još zimus raspitivali za njega i računali da će pola miliona evra biti dovoljno za transfer, piše "Ekipa24".

Pored srpskih klubova, za nekadašnjeg reprezentativca mlađih kategorija Portugala i člana Belenensesa interesuju se i poljski Leh, Malaga, Deportivo La Korunja, Sampdorija i Udineze.

Alves je ove sezone postigao devet golova i upisao pet asistencija, čime je značajno doprineo da Olimpija devet kola pre kraja bude na prvom mestu slovenačkog prvenstva sa pet bodova više od Maribora.

Pre dolaska u Ljubljanu, Portugalac je igrao za Rapid iz Bukurešta.

Portugalac, koji je žario i palio prethodne tri sezone u dresu Olimpije iz Ljubljane, Rikardo Alves mogao bi da postane jedna od zvezda prelaznog roka u Srbiji! Tokom jučerašnjeg dana slovenački mediji su pisali da je za Rikarda Alvesa zainteresovan Partizan, a danas donose nove informacije.

Prema njihovim saznanjima Crvena zvezda je tokom zime želela da za 25-godišnjeg ofanzivnog vezistu plati 500.000 evra, iako mu ugovor sa Olimpijom iz Ljubljane ističe juna ove godine. Spekulise se da bi posredstvom Ranka Stojića srpski vicešampion mogao da pošalje novu ponudu na adresu nekadašnjeg mladog reprezentativca Portugala koji je odbio da produži ugovor sa Olimpijom.

Rikardo Alves je ove sezone u dresu Olimpije postigao devet golova i upisao je pet asistencija. Nosio je tim iz Ljubljane do, vrlo verovatno, titule šampiona Slovenije. Međutim, uporno je odbijao mogućnost da potpiše novi ugovor sa aktuelnim klubom.

To je bio signal brojnim klubovima da krenu sa laganim flertom. Alves čeka reakciju Zvezde, a prema pisanju Slovenaca,a na stolu već ima nekoliko vrlo interesantnih ponuda. Pored Partizana za Alvesa su, navodno, zainteresovani Leh i Deportivo iz La Korunje.

Njegova želja je da se vrati u domovinu gde je igrao za Belenenses.

Zanimljivo je da je Alves stigao u Olimpiju 2015.godine posredstvom Ranka Stojića. Nije se naigrao na početku, ali je pod komandom Igora Bišćana postao najbolji fudbaler Olimpije.

Izvor: B92/mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar