Енглезима је јасно да немају шта да траже на СП у Русији!

Бог те пита кад смо последњи пут добили важну утакмицу! Два разочарања на претходна два велика такмичења, да ли следи још једно?

Фудбал 21.04.2018 | 13:00
Енглезима је јасно да немају шта да траже на СП у Русији!
У Бразилу никог нису добили. У Француској су тукли само Велс, па су се већ на првој степеници елиминационе фазе саплели. Довољно упозорења за Енглезе да буду опрезни у прогнозама пред Светско првенство у Русији, иако су се на њега пласирали без пораза.

Руку на срце, нису имали Бог зна колико тежак посао (група са Словенијом, Словачком, Шкотском, Литванијом и Малтом), па су чини се и сами свесни да нису у кругу фаворита за освајање Златног глобуса.

Нада, ипак, постоји.

„Надам се да можемо далеко да догурамо на Мундијалу у Русији, али би требало бити реалан. Освајање титуле светског првака било би право чудо. Имамо играче способне да то ураде, многи од нас играју у најјачим лигама планете, али се поставља питање имамо ли довољно искуства у смислу прављена великих резултата на завршним турнирима великих такмичења. А то нисмо урадили. Бар не скорије“, искрен је КајлВокер, десни бек Манчестер Ситија и репрезентације Енглеске.

Тим селектора Герета Сутгејта ће се у Русији такмичити у Групи Б, са Тунисом, Панамом и Белгијом.

„Морамо да будемо реални. У Русију су се пласирале веома добре репрезентације, а наш учинак на завршним турнирима ЕП и СП није баш фантастичан. Унутар тренинг кампа биле су разне контроверзе. Бог те пита кад је Енглеска последњи пут добила неку велику, одлучујућу, утакмицу. Прошло еј доста година... Ако бисмо на Првенству света добили први сусрет елиминационе фазе то би био напредак у односу на претходне турнира и знак да се крећемо у добром правцу“, допунио је Кајл Вокер.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар