Englezima je jasno da nemaju šta da traže na SP u Rusiji!

Bog te pita kad smo poslednji put dobili važnu utakmicu! Dva razočaranja na prethodna dva velika takmičenja, da li sledi još jedno?

Fudbal 21.04.2018 | 13:00
Englezima je jasno da nemaju šta da traže na SP u Rusiji!
U Brazilu nikog nisu dobili. U Francuskoj su tukli samo Vels, pa su se već na prvoj stepenici eliminacione faze sapleli. Dovoljno upozorenja za Engleze da budu oprezni u prognozama pred Svetsko prvenstvo u Rusiji, iako su se na njega plasirali bez poraza.

Ruku na srce, nisu imali Bog zna koliko težak posao (grupa sa Slovenijom, Slovačkom, Škotskom, Litvanijom i Maltom), pa su čini se i sami svesni da nisu u krugu favorita za osvajanje Zlatnog globusa.

Nada, ipak, postoji.

„Nadam se da možemo daleko da doguramo na Mundijalu u Rusiji, ali bi trebalo biti realan. Osvajanje titule svetskog prvaka bilo bi pravo čudo. Imamo igrače sposobne da to urade, mnogi od nas igraju u najjačim ligama planete, ali se postavlja pitanje imamo li dovoljno iskustva u smislu pravljena velikih rezultata na završnim turnirima velikih takmičenja. A to nismo uradili. Bar ne skorije“, iskren je KajlVoker, desni bek Mančester Sitija i reprezentacije Engleske.

Tim selektora Gereta Sutgejta će se u Rusiji takmičiti u Grupi B, sa Tunisom, Panamom i Belgijom.

„Moramo da budemo realni. U Rusiju su se plasirale veoma dobre reprezentacije, a naš učinak na završnim turnirima EP i SP nije baš fantastičan. Unutar trening kampa bile su razne kontroverze. Bog te pita kad je Engleska poslednji put dobila neku veliku, odlučujuću, utakmicu. Prošlo ej dosta godina... Ako bismo na Prvenstvu sveta dobili prvi susret eliminacione faze to bi bio napredak u odnosu na prethodne turnira i znak da se krećemo u dobrom pravcu“, dopunio je Kajl Voker.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar