Шаровић на Бледу о случају "Агрокор"

Министар спољне трговине и економских односа БиХ Мирко Шаровић присуствоваће данас на Бледу у Словенији министарском састанку о ситуацији у вези са пословањем концерна "Агрокор".

Босна и Херцеговина 17.04.2018 | 10:11
Шаровић на Бледу о случају "Агрокор"
На састанку бисмо требали да сагледамо тренутно стање у систему 'Агрокора' и мјере које су предузете у посљедњем периоду. Посебан фокус биће на питањима успјешности ребрендирања 'Мерцатора', те стању дугова према добављачима, али и процјена даље дугорочне одрживости система", рекао је Шаровић за Вијести.ба.

Како је истакао, нова министарска конференција услиједиће након одређеног периода када тема пословања "Агрокора" није била у фокусу интересовања.

"Овом приликом ми ћемо изнијети стајалишта по питању фирми кћерки 'Агрокора', те да ли је дошло до стабилизације или погоршања у њиховом раду, да ли је дуг према добављачима повећан или смањен. Посебно важно питање за БиХ је процес ребрендирања 'Мерцатора'", истакао је министар спољне трговине и економских односа БиХ.

(Вијести)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Несо Република Српска

17.04.2018 08:54

Стварно,градјани Републике Српске су зиво заинтересовани за агрокор,јест овај министар ради,свака му цаст и црнадку,наравно,како раде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.04.2018 11:24

Раде само за свој интерес и свој џеп. Обилазе свјетске дестинације, а како је народу није битно. Неко други је крив за лоше стање у БиХ и Републици Српској.

Name

Раде

17.04.2018 09:18

Небринте овај ЦЕ бас извуц из кризе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

17.04.2018 09:25

Досо да води да ван није каквог трулог меса или заразеног кромпира па да ван помогне да СЕ ријесите тога.

ОДГОВОРИТЕ