Šarović na Bledu o slučaju "Agrokor"

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović prisustvovaće danas na Bledu u Sloveniji ministarskom sastanku o situaciji u vezi sa poslovanjem koncerna "Agrokor".

Bosna i Hercegovina 17.04.2018 | 10:11
Šarović na Bledu o slučaju "Agrokor"
Na sastanku bismo trebali da sagledamo trenutno stanje u sistemu 'Agrokora' i mjere koje su preduzete u posljednjem periodu. Poseban fokus biće na pitanjima uspješnosti rebrendiranja 'Mercatora', te stanju dugova prema dobavljačima, ali i procjena dalje dugoročne održivosti sistema", rekao je Šarović za Vijesti.ba.

Kako je istakao, nova ministarska konferencija uslijediće nakon određenog perioda kada tema poslovanja "Agrokora" nije bila u fokusu interesovanja.

"Ovom prilikom mi ćemo iznijeti stajališta po pitanju firmi kćerki 'Agrokora', te da li je došlo do stabilizacije ili pogoršanja u njihovom radu, da li je dug prema dobavljačima povećan ili smanjen. Posebno važno pitanje za BiH je proces rebrendiranja 'Mercatora'", istakao je ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH.

(Vijesti)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Neso Republika Srpska

17.04.2018 08:54

Stvarno,gradjani Republike Srpske su zivo zainteresovani za agrokor,jest ovaj ministar radi,svaka mu cast i crnadku,naravno,kako rade!

ODGOVORITE
Name

re

17.04.2018 11:24

Rade samo za svoj interes i svoj džep. Obilaze svjetske destinacije, a kako je narodu nije bitno. Neko drugi je kriv za loše stanje u BiH i Republici Srpskoj.

Name

Rade

17.04.2018 09:18

Nebrinte ovaj CE bas izvuc iz krize.

ODGOVORITE
Name

Savo

17.04.2018 09:25

Doso da vodi da van nije kakvog trulog mesa ili zarazenog krompira pa da van pomogne da SE rijesite toga.

ODGOVORITE