Гел лак за лијепе нокте

Желите лијепе И његоване нокте, а да при том не морате стално да их лакирате И да размишљате о њиховој трајности? Идеално рјешење за вас јесте гел лак. Питали смо стручњаке зашто је толико популаран И које су предности овог начина уређења ноктију.

Мода и љепота 14.04.2018 | 11:34
Гел лак за лијепе нокте
Од свих метода уређења ноктију најједноставнија И најбржа у погледу наношења јесте гел лак варијанта. Управо због тога као И широког спектра боја ова метода је постала веома брзо популарна И јако тражена у козметичким салонима.

Трајност гел лака не зависи само од материјала И козметичара, који свакако треба да буде едукован И професионалан, него И од самог састава вашег нокта као И саме нокатне плоче.

Маја Стевановић из Бијељине, годинама ради педикир И маникир И како саме надоградње, гелирање И уређивање ноктију тако И гел лак, И како каже он је тренутно број један.

Једноставност наношења И уклањања гел лаке ову методу је ставио врло брзо на трон најпожељнијих метода за уређење ноктију. Уколико желите да ваши нокти изгледају лијепо И његовану, а да не морате да бринете о оштећењима, ово је метода за вас.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар