Gel lak za lijepe nokte

Želite lijepe I njegovane nokte, a da pri tom ne morate stalno da ih lakirate I da razmišljate o njihovoj trajnosti? Idealno rješenje za vas jeste gel lak. Pitali smo stručnjake zašto je toliko popularan I koje su prednosti ovog načina uređenja noktiju.

Moda i ljepota 14.04.2018 | 11:34
Gel lak za lijepe nokte
Od svih metoda uređenja noktiju najjednostavnija I najbrža u pogledu nanošenja jeste gel lak varijanta. Upravo zbog toga kao I širokog spektra boja ova metoda je postala veoma brzo popularna I jako tražena u kozmetičkim salonima.

Trajnost gel laka ne zavisi samo od materijala I kozmetičara, koji svakako treba da bude edukovan I profesionalan, nego I od samog sastava vašeg nokta kao I same nokatne ploče.

Maja Stevanović iz Bijeljine, godinama radi pedikir I manikir I kako same nadogradnje, geliranje I uređivanje noktiju tako I gel lak, I kako kaže on je trenutno broj jedan.

Jednostavnost nanošenja I uklanjanja gel lake ovu metodu je stavio vrlo brzo na tron najpoželjnijih metoda za uređenje noktiju. Ukoliko želite da vaši nokti izgledaju lijepo I njegovanu, a da ne morate da brinete o oštećenjima, ovo je metoda za vas.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar