Барела и Гомез први стижу у Дортмунд на љето?

Полако, али сигурно Милионери спремају списак појачања. . .

Фудбал 09.04.2018 | 14:00
Барела и Гомез први стижу у Дортмунд на љето?
Борусији Дортмунд на лето очигледно предстоји реновирање и на клупи и на терену. Рано је још говорити о томе у ком смеру ће ићи тај прелазни рок који је, наравно, жива ствар, али како тврди Билд, на списку потенцијалних појачање већ се налази неколико имена.

Када је у питању позиција централног везисте, Милионери су бацили око на Никола Барелу. Овај 21-годишњи фудбалер Каљарија одиграо је у досадашњем току сезоне 27 утакмица и дао шест голова. Он има уговор са италијанским клубом до јуна 2022. године, али и откупну клаузулу од 20.000.000 евра. Проблем за Дортмунд могла би да представља чињеница да овог фудбалера већ неко време гледају и Јувентус, Интер, Милан и Ливерпул.

Идемо даље, Милионери гледају и ка Вигу где за Селту игра аргентински везиста Макси Гомез. Уругвајац је такође млад, има 21 годину и представници Борусије скаутирали су га на последњих неколико месеци. Игра сјајно, дао је 14 голова на 29 утакмица, али тек је његова откупна клаузула велика - 50.000.000 европских новчаница.

Са друге стране, голман Роман Вајденфелер на крају сезоне завршава каријеру, а Миши Бачуај ће се вероватно вратити у Челси са позајмице. Такође, иако су дошли ове сезоне, остаје да се види шта ће да буде са Андрејем Јармоленком и Џеремијем Тољаном, а чак би и Сократис Папастатопулос могао да добије исписницу.

Било како било, јасно је да нас у Дортмунду очекује врело и занимљиво лето.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар