Barela i Gomez prvi stižu u Dortmund na ljeto?

Polako, ali sigurno Milioneri spremaju spisak pojačanja. . .

Fudbal 09.04.2018 | 14:00
Barela i Gomez prvi stižu u Dortmund na ljeto?
Borusiji Dortmund na leto očigledno predstoji renoviranje i na klupi i na terenu. Rano je još govoriti o tome u kom smeru će ići taj prelazni rok koji je, naravno, živa stvar, ali kako tvrdi Bild, na spisku potencijalnih pojačanje već se nalazi nekoliko imena.

Kada je u pitanju pozicija centralnog veziste, Milioneri su bacili oko na Nikola Barelu. Ovaj 21-godišnji fudbaler Kaljarija odigrao je u dosadašnjem toku sezone 27 utakmica i dao šest golova. On ima ugovor sa italijanskim klubom do juna 2022. godine, ali i otkupnu klauzulu od 20.000.000 evra. Problem za Dortmund mogla bi da predstavlja činjenica da ovog fudbalera već neko vreme gledaju i Juventus, Inter, Milan i Liverpul.

Idemo dalje, Milioneri gledaju i ka Vigu gde za Seltu igra argentinski vezista Maksi Gomez. Urugvajac je takođe mlad, ima 21 godinu i predstavnici Borusije skautirali su ga na poslednjih nekoliko meseci. Igra sjajno, dao je 14 golova na 29 utakmica, ali tek je njegova otkupna klauzula velika - 50.000.000 evropskih novčanica.

Sa druge strane, golman Roman Vajdenfeler na kraju sezone završava karijeru, a Miši Bačuaj će se verovatno vratiti u Čelsi sa pozajmice. Takođe, iako su došli ove sezone, ostaje da se vidi šta će da bude sa Andrejem Jarmolenkom i Džeremijem Toljanom, a čak bi i Sokratis Papastatopulos mogao da dobije ispisnicu.

Bilo kako bilo, jasno je da nas u Dortmundu očekuje vrelo i zanimljivo leto.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar