Адем Љајић - гестови увређене младе! Треба га трпети!

Како 25-годишњи везиста може да постане благо Торина?

Фудбал 05.04.2018 | 20:00
Адем Љајић - гестови увређене младе! Треба га трпети!
Адем Љајић је добио значајан простор у италијанској штампи, упркос чињеници да је фокус на утакмицама Јувентус - Реал и Барселона - Рома. Колегама са "чизме" није промакло да се везиста Торина вратио препорођен и силно мотивисан после боравка у репрезентацији Србије и то се видело на терену у Каљарију прошле суботе.

Похвале на његов рачун најпре „везе“ Газета дело спорт.

„Торо пригрлио поново Љајићев таленат и Мацари је отворио фабрику голова”, одаје се признање српском репрезентативцу који је са клупе променио ток меча Каљари - Торино.

Адем не само да је постигао гол него је и инспирисао лепршаву и ефикасну игру Бикова каква се није видела одавно. Лист додаје да је формација 3-4-1-2 идеална за Љајића у улози офанзивног плејмејкера који разиграва двојицу нападача Белотија и Јага Фалкеа. Милански дневник запажа да се Љајић вратио у Торино силно мотивисан после мечева у дресу Србије и да је очигледна жеља да на терену заради позив у репрезенатцију за Мундијал.

„Љајић има 27 година и сад је господар своје судбине: ако буде удружио таленат и труд неће освојити само место у авиону за Мундијал у Русији са својом националном селекцијом већ може да постане и право благо Торина”, закључује Газета.

И Тутоспорт посвећује велику пажњу некадашњем првотимцу Фјорентине, Роме и Интера.

„Формула Љајић за наставак победничке серије и прелазни рок”.

Торински дневник је сукобио две опречне школе мишљења. Једна сматра да је Мацари био у праву што је имао тврд став према Љајићу, јер је тако Адем схватио шта мора да ради како би зарадио поверење и минутажу. Друга школа пак мисли да поседује такав таленат да мора да буде стартер у Торину без обзира на осцилације.

„Нико у Торину не поседује његов квалитет, зато је исправно прелетети преко појединих његових гестова увређене младе”, тврде Љајићеви поштоваоци.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар