Adem Ljajić - gestovi uvređene mlade! Treba ga trpeti!

Kako 25-godišnji vezista može da postane blago Torina?

Fudbal 05.04.2018 | 20:00
Adem Ljajić - gestovi uvređene mlade! Treba ga trpeti!
Adem Ljajić je dobio značajan prostor u italijanskoj štampi, uprkos činjenici da je fokus na utakmicama Juventus - Real i Barselona - Roma. Kolegama sa "čizme" nije promaklo da se vezista Torina vratio preporođen i silno motivisan posle boravka u reprezentaciji Srbije i to se videlo na terenu u Kaljariju prošle subote.

Pohvale na njegov račun najpre „veze“ Gazeta delo sport.

„Toro prigrlio ponovo Ljajićev talenat i Macari je otvorio fabriku golova”, odaje se priznanje srpskom reprezentativcu koji je sa klupe promenio tok meča Kaljari - Torino.

Adem ne samo da je postigao gol nego je i inspirisao lepršavu i efikasnu igru Bikova kakva se nije videla odavno. List dodaje da je formacija 3-4-1-2 idealna za Ljajića u ulozi ofanzivnog plejmejkera koji razigrava dvojicu napadača Belotija i Jaga Falkea. Milanski dnevnik zapaža da se Ljajić vratio u Torino silno motivisan posle mečeva u dresu Srbije i da je očigledna želja da na terenu zaradi poziv u reprezenatciju za Mundijal.

„Ljajić ima 27 godina i sad je gospodar svoje sudbine: ako bude udružio talenat i trud neće osvojiti samo mesto u avionu za Mundijal u Rusiji sa svojom nacionalnom selekcijom već može da postane i pravo blago Torina”, zaključuje Gazeta.

I Tutosport posvećuje veliku pažnju nekadašnjem prvotimcu Fjorentine, Rome i Intera.

„Formula Ljajić za nastavak pobedničke serije i prelazni rok”.

Torinski dnevnik je sukobio dve oprečne škole mišljenja. Jedna smatra da je Macari bio u pravu što je imao tvrd stav prema Ljajiću, jer je tako Adem shvatio šta mora da radi kako bi zaradio poverenje i minutažu. Druga škola pak misli da poseduje takav talenat da mora da bude starter u Torinu bez obzira na oscilacije.

„Niko u Torinu ne poseduje njegov kvalitet, zato je ispravno preleteti preko pojedinih njegovih gestova uvređene mlade”, tvrde Ljajićevi poštovaoci.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar