Доналд поново тренира: Осам корака до титуле!

"Осећам се одлично, јако ми је пријао данашњи тренинг", рекао је капитен Црвене звезде који је тренирао "пуном паром" после паузе од 32 дана.

Фудбал 03.04.2018 | 19:15
Доналд поново тренира: Осам корака до титуле!
Мичел Доналд поново на тренингу Црвене звезде, али у опреми!

Капитен црвено-белих почео је данас поново да тренира с екипом и, ведар и насмејан, рекао да нема никаквих здравствених проблема и да је спреман на напоран рад како би што пре заиграо.

"Једва сам дочекао овај тренутак, три недеље је прошло у чекању да се поново вратим тренинзима. Сви смо се уверили да немам никаквих здравствених проблема и да могу да се вратим раду са 100 одсто својих могућности. Осећам се одлично, јако ми је пријао данашњи тренинг", рекао је Доналд, а пренео званични портал Црвене звезде.

Он је навео да што пре мора да се врати у првобитну форму како би се ставио на располагање тренеру Владану Милојевићу.

"Већ сам почео са напорним радом и спреман сам на потпуно предан рад како бих што пре поново заиграо", рекао је Доналд.

Звездин везиста истакао је да ће његова екипа урадити све како би и у плеј-офу бележила одличне резултате.

"Осам важних утакмица је пред нама, осам препрека до шампионске титуле. Морамо да им приступамо максимално озбиљно као што смо то радили и до сада. Дерби је утакмица о којој се највише прича наравно, али не смемо да заборавимо да пре ње дочекујемо неугодног противника, екипу Земуна", рекао је Доналд.

"Сви морамо да се фокусирамо на њу и да идемо корак по корак, како бисмо се крајем маја радовали новој шампионској титули са нашим навијачима", поручио је фудбалер Звезде.

Доналду је позлило 2. марта, између мечева црвено-белих са Војводином у Новом Саду и Напретком у Београду, услед чега је примљен у Ургентни центар и задржан на испитивањима.

Он је још из болнице демантовао у изјави за Мондо да се радило о озбиљним здравственим проболемима, а испоставило се да је први тренинг с екипом одрадио 32 дана касније.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар