Donald ponovo trenira: Osam koraka do titule!

"Osećam se odlično, jako mi je prijao današnji trening", rekao je kapiten Crvene zvezde koji je trenirao "punom parom" posle pauze od 32 dana.

Fudbal 03.04.2018 | 19:15
Donald ponovo trenira: Osam koraka do titule!
Mičel Donald ponovo na treningu Crvene zvezde, ali u opremi!

Kapiten crveno-belih počeo je danas ponovo da trenira s ekipom i, vedar i nasmejan, rekao da nema nikakvih zdravstvenih problema i da je spreman na naporan rad kako bi što pre zaigrao.

"Jedva sam dočekao ovaj trenutak, tri nedelje je prošlo u čekanju da se ponovo vratim treninzima. Svi smo se uverili da nemam nikakvih zdravstvenih problema i da mogu da se vratim radu sa 100 odsto svojih mogućnosti. Osećam se odlično, jako mi je prijao današnji trening", rekao je Donald, a preneo zvanični portal Crvene zvezde.

On je naveo da što pre mora da se vrati u prvobitnu formu kako bi se stavio na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću.

"Već sam počeo sa napornim radom i spreman sam na potpuno predan rad kako bih što pre ponovo zaigrao", rekao je Donald.

Zvezdin vezista istakao je da će njegova ekipa uraditi sve kako bi i u plej-ofu beležila odlične rezultate.

"Osam važnih utakmica je pred nama, osam prepreka do šampionske titule. Moramo da im pristupamo maksimalno ozbiljno kao što smo to radili i do sada. Derbi je utakmica o kojoj se najviše priča naravno, ali ne smemo da zaboravimo da pre nje dočekujemo neugodnog protivnika, ekipu Zemuna", rekao je Donald.

"Svi moramo da se fokusiramo na nju i da idemo korak po korak, kako bismo se krajem maja radovali novoj šampionskoj tituli sa našim navijačima", poručio je fudbaler Zvezde.

Donaldu je pozlilo 2. marta, između mečeva crveno-belih sa Vojvodinom u Novom Sadu i Napretkom u Beogradu, usled čega je primljen u Urgentni centar i zadržan na ispitivanjima.

On je još iz bolnice demantovao u izjavi za Mondo da se radilo o ozbiljnim zdravstvenim probolemima, a ispostavilo se da je prvi trening s ekipom odradio 32 dana kasnije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar