Комшије имају само ријечи хвале

Брачни и глумачки пар Слободу Мићаловић и Војина Ћетковића ових дана имамо прилику да гледамо у серији “Немањићи, рађање краљевине”.

Забава 03.04.2018 | 10:09
Комшије имају само ријечи хвале
Са првим зрацима сунца њих двоје са близнакињама Вером и Милом одлазе у Чортановце, где имају викендицу али док се не пролепша време, њихов дом је на Новом Београду.

Како су обоје прилично затворени за медије и ретко причају о приватном животу, решили смо да их упознамо кроз причу најближих суседа.

Комшије углавном имају речи хвале када су Војин и Слобода у питању, а били су расположени да нам открију и још понешто.

- Долазили су неколико пута да оставе гардеробу на хемијско чишћење. Више је долазио Војин него Слобода. Некада је уместо њих долазила и пријатељица из позоришта. Дешавало се да Војин доноси и Слободине ствари. Заиста је пријатан господин. Нормални су људи, то се види. Хвалиле су их и продавачице, док је радила оближња продавница, да су комуникативни и дивни - каже нам Љиљана, која је запослена у радњи за хемијско чишћење.



Конобарица Ивона каже да је за годину дана, колико ради у том кафићу надомак зграде у којој живе Ћетковићи, свега три до четири пута видела Војина, док Слободу спази само у пролазу.
 
- Долазио је Војин са ћеркицама. Живахне су девојчице. Знају да дигну цео локал на ноге. Узму сламчице, салвете, играју се... Деца ко деца. Док се оне играју, Војин испија кафу. Кратко се задржава. Слободу сам видела једино у пролазу - открива Ивона, и додаје да Војин често дође и са пријатељем да попије прву јутарњу кафу:

- Први пут када сам га видела изенадила сам се мислећи да је озбиљан, пошто одаје такав утисак када га видите на телевизији, али приватно је другачији. Врло је духовит и пријатан човек.

Љубазна комшиница Ева, коју смо затекли испред улаза у зграду, рекла нам је да познаје Слободу и Војина, те да са глумцем често мења паркинг место.
 
- Некада му уступим паркинг место, некада он мени. Заиста су њих двоје фини и пристојни људи. Оно што сам за све ове године приметила јесте да је Војин брижан отац. Често га видим да води девојчице у шетњу и да возе бицикле - каже Ева, за разлику од које комшиница Мирјана каже да је Слобода могла и боље да се уда:

- Војин је фин човек, али ми је лепша Слобода од њега. Она је могла лепшег да нађе- додаје она.

Суседи кажу да су брачни пар чешће виђали док је радила продавница, која је била смештена стотинак метара од њиховог улаза. Сада одлазе у другу, али ретко.

- Војин долази чешће да купује. Углавном узима хлеб и млеко. Нису свакодневни потрошачи, али дођу, Слобода ређе. Продавачица у оближњој пекари каже да породица Ћетковић воли код њих да пазари нешто за доручак.

- Војин је долазио неколико пута. Он воли да поједе мини-пројице и пице, а Слобода купи питице за децу. Њега свакодневно виђам, њу ређе. Вероватно је заузетија од њега. Треба поспремити кућу и урадити све око деце. Јако су љубазни, а као пар су предивни, рођени једно за друго - каже Наташа.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јест Вала

03.04.2018 09:40

и Дјордо и Станојка су супер,,једу пецење и цевапе а дјеца се играју лопте а комсија Ристо коси траву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

03.04.2018 17:59

Слобода је иначе своју одличну каријеру упрскала са улогом у Кустуричином филму На млијечном путу, који је узгред речено убједљиво најгори филм који сам гледао у животу. У том филму једноставно нема ништа. Нити радње нити некакве поруке, једино кич. А толике паре је велики Емир узео од нас /из Буџета/.

ОДГОВОРИТЕ