Ово је било као мокром крпом по лицу!

Мадриђани, немате шансе! Јуп Хајнкес сјајно расположен - о Левандовском, Хамесу и навијачима Севиље. . .

Фудбал 03.04.2018 | 09:15
Ово је било као мокром крпом по лицу!
Тај посао се најављује седмицама. Реал Мадрид хоће, Кристијано Роналдо се наводно сагласио да би му било лакше да у офанзиви има Роберта Левандовског за сарадника пре Харија Кејна (Пољак је покретљивији, више учествује у игри, уверавају из окружења најбољег фудбалера планете), али...

Оно што краљевском клубу срећу квари зове се - Бајерн Минхен!

Челници немачког првака толико су упорни у јавним порукама да неће пустити прву звезду тима да то мора да је брутално по амбијције Флорентина Переза да створи Галатикосе 3.0. Последњи ударац нади Реалу дао је његов бивши тренер Јуп Хајнкес, сада на клупи баварског гиганта.

„Карл Хајнц Румениге је прошле седмице јасно ставио до знања да Роберт Левандовски остаје у Минхену и наредне сезоне. А добро познајем и Руменигеа и председника Улија Хенеса и могу да вас обавестим да Реал Мадрид нема шансе да ангажује нашег нападача предстојећег лета“, као мокром крпом по лицу ударио је Хајнкес шпанске новинаре у Севиљи, где је његов тим одрадио последњи тренинг уочи прве утакмице четвртфинала Лиге шампиона.

Јако, нема шта.

Искусни стручњак, који на крају сезоне завршава повратнички мандат у Бајерну, објаснио је одлуку клуба да, ипак, настави пословање са Реалом, међутим, кад је реч о Хамесу Родригезу, који ће бити откупљен за 55.000.000 евра.

„Знао сам Хамеса из Примере и из репрезентације Колумбије. На почетку није био спреман, а да бисте играли код мене то је услов. Имам велико поверење у тог момка, корак по корак је напредовао, надошао је и сад је тотално другачији играч. Клуб ће одлучити да ли да га купи“.

Што се тиче дуела са Андалужанима, Јуп Хајнкес је потврдио да су Артуро Видал и Хуан Бернат тренирали са екипом и да конкуришу за састав. Каже да ништа не може да поремети његов тим. Ни паклен амбијент на „Писхуану“.

„Играли смо широм Европе, ништа не може да нас уздрма, иако знамо да ће бити сјајна атмосфера“, допунио је тренер Бајерна.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар