Ovo je bilo kao mokrom krpom po licu!

Madriđani, nemate šanse! Jup Hajnkes sjajno raspoložen - o Levandovskom, Hamesu i navijačima Sevilje. . .

Fudbal 03.04.2018 | 09:15
Ovo je bilo kao mokrom krpom po licu!
Taj posao se najavljuje sedmicama. Real Madrid hoće, Kristijano Ronaldo se navodno saglasio da bi mu bilo lakše da u ofanzivi ima Roberta Levandovskog za saradnika pre Harija Kejna (Poljak je pokretljiviji, više učestvuje u igri, uveravaju iz okruženja najboljeg fudbalera planete), ali...

Ono što kraljevskom klubu sreću kvari zove se - Bajern Minhen!

Čelnici nemačkog prvaka toliko su uporni u javnim porukama da neće pustiti prvu zvezdu tima da to mora da je brutalno po ambijcije Florentina Pereza da stvori Galatikose 3.0. Poslednji udarac nadi Realu dao je njegov bivši trener Jup Hajnkes, sada na klupi bavarskog giganta.

„Karl Hajnc Rumenige je prošle sedmice jasno stavio do znanja da Robert Levandovski ostaje u Minhenu i naredne sezone. A dobro poznajem i Rumenigea i predsednika Ulija Henesa i mogu da vas obavestim da Real Madrid nema šanse da angažuje našeg napadača predstojećeg leta“, kao mokrom krpom po licu udario je Hajnkes španske novinare u Sevilji, gde je njegov tim odradio poslednji trening uoči prve utakmice četvrtfinala Lige šampiona.

Jako, nema šta.

Iskusni stručnjak, koji na kraju sezone završava povratnički mandat u Bajernu, objasnio je odluku kluba da, ipak, nastavi poslovanje sa Realom, međutim, kad je reč o Hamesu Rodrigezu, koji će biti otkupljen za 55.000.000 evra.

„Znao sam Hamesa iz Primere i iz reprezentacije Kolumbije. Na početku nije bio spreman, a da biste igrali kod mene to je uslov. Imam veliko poverenje u tog momka, korak po korak je napredovao, nadošao je i sad je totalno drugačiji igrač. Klub će odlučiti da li da ga kupi“.

Što se tiče duela sa Andalužanima, Jup Hajnkes je potvrdio da su Arturo Vidal i Huan Bernat trenirali sa ekipom i da konkurišu za sastav. Kaže da ništa ne može da poremeti njegov tim. Ni paklen ambijent na „Pishuanu“.

„Igrali smo širom Evrope, ništa ne može da nas uzdrma, iako znamo da će biti sjajna atmosfera“, dopunio je trener Bajerna.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar