Доминатор „издоминирао“: Добио отказ након само једне утакмице!

Седрик Гогуа напушта и Каират!

Фудбал 03.04.2018 | 20:00
Доминатор „издоминирао“: Добио отказ након само једне утакмице!
Најављен је као Доминатор, а уместо да доминира у свакој екипи у коју је долазио, Седрик Гогуа се испоставио као разарајући и(ли) штетни елемент. Томе у прилог ионформација из Казахстана да је 24-годишњи штопер добио отказ и у Каирату!

Некадашњи првотимац Партизана одиграо је само један меч за тим из Алматија, и то за трофеј у Суперкупу против Астане (0:3). У три првенствене утакмице од почетка сезоне није га било ни у протоколу, те казахстански медији уверавају да је добио отказ, не наводећи разлоге. С обзиром да га је шпански тренер Карлос Алос „прескочио“ и на гостовању Актобеу јасно је да је само питање тренутка кад ће богати клуб озваничити прекид сарадње са некадашњим младим репрезентзативцем Обале Слоноваче.

Подсетимо, Гогуа је у Каират дошао у јулу прошле године, али је - с обзиром на дугу паузу - најпре морао да се доказује у резервном сасатву (седам утакмица, један гол), да би у новембру званично постао играч првог тима. Уговор је потписао на две године, уз опцију продужења за још једну, међутим, напустиће га после само 90 минута фудбала. Тешко да су само спортски разлози у питању.

Седрик Гогуа се после обећавајућег старта у дресу Партизана, у пролеће 2016, неколико пута грубо огрешио о клупску дисциплину (кашњење на тренинге, вожња у алкохолисаном стању) због чега је у јесен напусти клуб, а наредних скоро годину дана смуцао се по пробама у летонској Риги, руским клубовима СКА и Ростову, кијевском Динаму, да би на крају потписао за Каират.

А сад поново у потрагу за новом средином.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар