Милош Теодосић завршио сезону?

Плејмејкера Лос Анђелес Клиперса поново мучи повреда због које је јесенас пропустио 22 утакмице.

Србија 31.03.2018 | 07:22
Милош Теодосић завршио сезону?
Милош Теодосић доживео је нови велики пех, у ситуацији када са Лос Анђелес Клиперсима води жестоку борбу за пласман у плеј-оф.

Његов тим у петак је саопштио да ће Теодосић због повреде левог стопала бити ван терена до даљег, као и да ће следећи пут бити прегледан кроз две недеље, а то значи између завршетка регуларног дела сезоне и почетка доигравања.

Ако Клиперси не заузму макар осмо место у Западној конференцији, испоставиће се да је репрезентативац Србије последњу утакмицу ове сезоне одиграо у уторак против Милвоки Бакса.

Као што је познато, Теодосићу велике проблеме задаје плантарна фасција, ткиво које са доње стране стопала повезује пету и метатарзалне кости (кости прстију).

Он је због тога јесенас пропустио 22 меча, па још три у јануару.

Искусни плејмејкер испао је из строја у периоду када је имао понајбоље бројке у својој дебитантској НБА сезони. На последњих пет утакмица у просеку је бележио 12,6 поена и 2,8 асистенција, уз шут из игре 49 одсто и 80 одсто са линије за слободна бацања.

На табели Запада у финишу сезоне влада "невиђена" гужва. Трећепласирани Портланд (46-29) је близу пласмана у плеј-оф, али од четврте позиције наниже, нико не може да се осећа сигурним.

Поредак је следећи: Сан Антонио 44-32, Оклахома 44-32, Њу Орлеанс 43-32, Минесота 43-33, Јута 42-33 (изнад црте), ЛА Клиперс 41-34, Денвер 40-35.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар