Miloš Teodosić završio sezonu?

Plejmejkera Los Anđeles Klipersa ponovo muči povreda zbog koje je jesenas propustio 22 utakmice.

Srbija 31.03.2018 | 07:22
Miloš Teodosić završio sezonu?
Miloš Teodosić doživeo je novi veliki peh, u situaciji kada sa Los Anđeles Klipersima vodi žestoku borbu za plasman u plej-of.

Njegov tim u petak je saopštio da će Teodosić zbog povrede levog stopala biti van terena do daljeg, kao i da će sledeći put biti pregledan kroz dve nedelje, a to znači između završetka regularnog dela sezone i početka doigravanja.

Ako Klipersi ne zauzmu makar osmo mesto u Zapadnoj konferenciji, ispostaviće se da je reprezentativac Srbije poslednju utakmicu ove sezone odigrao u utorak protiv Milvoki Baksa.

Kao što je poznato, Teodosiću velike probleme zadaje plantarna fascija, tkivo koje sa donje strane stopala povezuje petu i metatarzalne kosti (kosti prstiju).

On je zbog toga jesenas propustio 22 meča, pa još tri u januaru.

Iskusni plejmejker ispao je iz stroja u periodu kada je imao ponajbolje brojke u svojoj debitantskoj NBA sezoni. Na poslednjih pet utakmica u proseku je beležio 12,6 poena i 2,8 asistencija, uz šut iz igre 49 odsto i 80 odsto sa linije za slobodna bacanja.

Na tabeli Zapada u finišu sezone vlada "neviđena" gužva. Trećeplasirani Portland (46-29) je blizu plasmana u plej-of, ali od četvrte pozicije naniže, niko ne može da se oseća sigurnim.

Poredak je sledeći: San Antonio 44-32, Oklahoma 44-32, Nju Orleans 43-32, Minesota 43-33, Juta 42-33 (iznad crte), LA Klipers 41-34, Denver 40-35.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar