Јевтић: Повлачимо се из Владе

Далибор Јевтић обавестио је данас чланове косовске владе, на седници којој је присуствовао у техничком капацитету, да се представници Српске листе повлаче из владе и затражио одговорност свих који су у понедељак били налогодавци акције која је била усмерена против грађана и представника Срба.

Србија 29.03.2018 | 18:51
Јевтић: Повлачимо се из Владе
"Ми више нисмо део косовске владе и тренутак је када треба да се погледамо у очи и да добијемо одговоре на одређена питања. Као представник Срба или Српске листе подсетио бих да смо од првог дана говорили да нам је једини циљ мир, стабилност и сарадња и од првог дана смо се на тај начин понашали, наш циљ се није променио", рекао је Јевтић.

Подсетио је да су чланови Српске листе кад је било тешко били уз владу да подрже процесе који су били важни и да то не треба заборавити, приметивши да је те исте посланике сада напала косовска полиција.

Министра унутрашњих послова је зато упитао да ли је размишљао о томе да је гласовима посланика Српске листе изабран на ту позицију.

Осврнуо се и на хапшење које се синоћ догодило у Пећи, када је осморо Срба, новинара, који су дошли да раде емисију о узурпираној имовини, пет сати било задржано у полицији.

"Ја не знам стварно какве су то поруке и докле ћемо тако", упитао је Јевтић.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

З

29.03.2018 17:34

Ког боли...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

29.03.2018 17:37

Шта му је одговорио тај ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРА

29.03.2018 17:47

А ЗАБОЛЕ ЊИХ ОНА СТВАР СТО ЦЕТЕ НАПУСТИТИ ВЛАДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

родјо

29.03.2018 20:45

Занимљиво да никог не интересује убиство Оливера Ивановица.Глупо је говорити о покојнику,али ни до кољена му нисте били.

ОДГОВОРИТЕ