Jevtić: Povlačimo se iz Vlade

Dalibor Jevtić obavestio je danas članove kosovske vlade, na sednici kojoj je prisustvovao u tehničkom kapacitetu, da se predstavnici Srpske liste povlače iz vlade i zatražio odgovornost svih koji su u ponedeljak bili nalogodavci akcije koja je bila usmerena protiv građana i predstavnika Srba.

Srbija 29.03.2018 | 18:51
Jevtić: Povlačimo se iz Vlade
"Mi više nismo deo kosovske vlade i trenutak je kada treba da se pogledamo u oči i da dobijemo odgovore na određena pitanja. Kao predstavnik Srba ili Srpske liste podsetio bih da smo od prvog dana govorili da nam je jedini cilj mir, stabilnost i saradnja i od prvog dana smo se na taj način ponašali, naš cilj se nije promenio", rekao je Jevtić.

Podsetio je da su članovi Srpske liste kad je bilo teško bili uz vladu da podrže procese koji su bili važni i da to ne treba zaboraviti, primetivši da je te iste poslanike sada napala kosovska policija.

Ministra unutrašnjih poslova je zato upitao da li je razmišljao o tome da je glasovima poslanika Srpske liste izabran na tu poziciju.

Osvrnuo se i na hapšenje koje se sinoć dogodilo u Peći, kada je osmoro Srba, novinara, koji su došli da rade emisiju o uzurpiranoj imovini, pet sati bilo zadržano u policiji.

"Ja ne znam stvarno kakve su to poruke i dokle ćemo tako", upitao je Jevtić.

(Tanjug)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Z

29.03.2018 17:34

Kog boli...

ODGOVORITE
Name

Dijagnoza

29.03.2018 17:37

Šta mu je odgovorio taj ?

ODGOVORITE
Name

PERA

29.03.2018 17:47

A ZABOLE NJIH ONA STVAR STO CETE NAPUSTITI VLADU.

ODGOVORITE
Name

rodjo

29.03.2018 20:45

Zanimljivo da nikog ne interesuje ubistvo Olivera Ivanovica.Glupo je govoriti o pokojniku,ali ni do koljena mu niste bili.

ODGOVORITE