Адетокумбо: Продавао сам наочаре на улици и био срећан!

Грчки кошаркаш Јанис Адетокумбо каже да је његова породица била срећна иако је као дечак био принуђен да продаје наочаре и сатове на улици да би зарадио.

Кошарка 02.04.2018 | 22:15
Адетокумбо: Продавао сам наочаре на улици и био срећан!
Адетокумбо је гостовао у ЦБС емисији "60 минута" и испричао како је изгледало бити дете нигеријских емиграната у Атини, али и како све то изгледа данас.

Данас је Адетокумбо један од најбољих играча НБА лиге и баш је у недељу увече предводио Милвоки Баксе до тесне победе над Сан Антонио Спарсима.

"Знате, било је тешко. Нисмо имали новца, али смо увек били срећни тако да нисмо били 'шворц' у погледу среће. У то време кад је било тешко, сви смо били у једној соби, истој соби. Забављали смо се. Смејали смо се. Била су напорна времена. Продавао сам наочаре, сатове, ЦД, ДВД. Био сам најбољи продавац, јер нисам одустајао. Био сам им симпатичан, нисам се одвајао од њих док не би купили нешто", прича Адетокумбо. 

Открио је и да му је потребно шест корака да би прешао цео терен, а од слободног бацања? 

"Један. Можда ниједан. Могу само да скочим са линије за слободна бацања", каже "Грик фрик". Од тешких тренутака у Атини до звезданих у Милвокију прошле су године, а грчки кошаркаш наставља да напредује и сада осмех на лице враћа многим навијачима Бакса.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар