ЕЛ: Панатинаикос има идеју како са Звездом...

Могу да нам науде, треба зауставити Фелдина! Ћави Пасквал, Крис Синглтон и Кени Гебријел најављују меч против црвено-белих као веома битан.

Кошарка 20.03.2018 | 15:30
ЕЛ: Панатинаикос има идеју како са Звездом...
Панатинаикос у уторак од 20.15 игра против Црвене звезде у оквиру 27. кола Евролиге, а о важности тог дуела говорили су тренер Ћави Пасквал, као и играчи Крис Синглтон и Кени Гебријел.

Пасквал је истакао Милка Бјелицу и Џејмса Фелдина као главне играче у Звездином нападу.

"Поштујем Црвену звезду. Биће тежак меч, то је у сваком случају добар тим. Трудиће се да играју добру одбрану и да пронађу начин у нападу. Имају добре нападаче као што су Бјелица, Рочести и Фелдин. Даћемо све од себе да одиграмо добро и победимо", рекао је Пасквал.

Крис Синглтон каже да ће главна идеја Зелених бити добра одбрана.

"Морамо да одбранимо домаћи терен. Звезда игра добро против јаких тимова. Они су направили доста штете својим противницима. Свако се труди да се докаже на паркету, погађали или не. Желимо да будемо међу најбољим дефанзивним тимовима Евролиге. Тренер нам од почетка сезоне каже да са добром одбраном долази и добар напад".

Ни Кени Гебријел није крио речи хвале за Звезду.

"То је опасан тим. Играју јако и у нападу и одбрани. Имају агресиван скок. Морамо да будемо опрезни с скоковима и да играмо своју игру. Разговарали смо са њим пре него што је дошао, одлично познаје ову дворану. Потрудићемо се да га лимитирамо на утакмици", рекао је Гебријел.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар