EL: Panatinaikos ima ideju kako sa Zvezdom...

Mogu da nam naude, treba zaustaviti Feldina! Ćavi Paskval, Kris Singlton i Keni Gebrijel najavljuju meč protiv crveno-belih kao veoma bitan.

Košarka 20.03.2018 | 15:30
EL: Panatinaikos ima ideju kako sa Zvezdom...
Panatinaikos u utorak od 20.15 igra protiv Crvene zvezde u okviru 27. kola Evrolige, a o važnosti tog duela govorili su trener Ćavi Paskval, kao i igrači Kris Singlton i Keni Gebrijel.

Paskval je istakao Milka Bjelicu i Džejmsa Feldina kao glavne igrače u Zvezdinom napadu.

"Poštujem Crvenu zvezdu. Biće težak meč, to je u svakom slučaju dobar tim. Trudiće se da igraju dobru odbranu i da pronađu način u napadu. Imaju dobre napadače kao što su Bjelica, Ročesti i Feldin. Daćemo sve od sebe da odigramo dobro i pobedimo", rekao je Paskval.

Kris Singlton kaže da će glavna ideja Zelenih biti dobra odbrana.

"Moramo da odbranimo domaći teren. Zvezda igra dobro protiv jakih timova. Oni su napravili dosta štete svojim protivnicima. Svako se trudi da se dokaže na parketu, pogađali ili ne. Želimo da budemo među najboljim defanzivnim timovima Evrolige. Trener nam od početka sezone kaže da sa dobrom odbranom dolazi i dobar napad".

Ni Keni Gebrijel nije krio reči hvale za Zvezdu.

"To je opasan tim. Igraju jako i u napadu i odbrani. Imaju agresivan skok. Moramo da budemo oprezni s skokovima i da igramo svoju igru. Razgovarali smo sa njim pre nego što je došao, odlično poznaje ovu dvoranu. Potrudićemo se da ga limitiramo na utakmici", rekao je Gebrijel.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar