ЛШ - Тоти: Ознојиће се и Барселона против Роме!

Рома ће се суочити са Барселоном у четвртфиналу Лиге шампиона, а легенда 'Вучице' Франческо Тоти каже да и Барселону чека тежак посао.

Фудбал 16.03.2018 | 17:15
ЛШ - Тоти: Ознојиће се и Барселона против Роме!
Каталонци и Римљани су се последњи пут сусрели у групној фази 2015. године, у Италији је било 1:1, а на Ноу Кампу чак 6:1 за Барсу.

"Искрен да будем, задовољан сам жребом. Налазимо се међу најбољих осам у Европи, био би једнак задатак кога год да смо извукли. Играћемо онако како смо играли до сада, можемо да парирамо тиму као што је Барса. На папиру би нам можда више легли Севиља или Ливерпул, али све је другачије на терену. Сусрешћемо се са јаким тимом, али требало би и они да буду забринути због противника. Фудбал је зато и леп јер све може да се деси", рекао је Тоти.

Рома је завршила на првом месту у групној фази са три победе, једним поразом, односно једним нерешеним резултатом.

"Били смо у тешкој групи са Челсијем и Атлетиком, борили смо се и са Шахтјором који је јако добар тим. Кренули смо добрим путем, 'ознојиће' се и Барселона свакако", додао је бивши италијански репрезентативац.

Наравно, Лео Меси је део сваког разговора фудбалске тематике...



“Месијева утакмица против Челсија? Мој син обожава Месија, тако да његове мечеве увек гледамо“, казао је Тоти.

Бивши капитен Роме присетио се маестралонг гола Алесандра Флоренција на Олимпику 2015. године...

"Надам се да ће Флоренци моћи да понови гол са пола терена, али неће бити лако", поручио је 'Принц Рима'.

Мало након жреба, у Барселони су се присетили освајања титуле Лиге шампиона 2009. године у Риму, када су Ћави, Меси и дружина у финалу савладали Манчестер Јунајтед 2:0.

Очекује нас занимљив двомеч, а прва утакмица играће се у Шпанији 3. априла, док ће реванш бити недељу дана касније у престоници Италије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар