LŠ - Toti: Oznojiće se i Barselona protiv Rome!

Roma će se suočiti sa Barselonom u četvrtfinalu Lige šampiona, a legenda 'Vučice' Frančesko Toti kaže da i Barselonu čeka težak posao.

Fudbal 16.03.2018 | 17:15
LŠ - Toti: Oznojiće se i Barselona protiv Rome!
Katalonci i Rimljani su se poslednji put susreli u grupnoj fazi 2015. godine, u Italiji je bilo 1:1, a na Nou Kampu čak 6:1 za Barsu.

"Iskren da budem, zadovoljan sam žrebom. Nalazimo se među najboljih osam u Evropi, bio bi jednak zadatak koga god da smo izvukli. Igraćemo onako kako smo igrali do sada, možemo da pariramo timu kao što je Barsa. Na papiru bi nam možda više legli Sevilja ili Liverpul, ali sve je drugačije na terenu. Susrešćemo se sa jakim timom, ali trebalo bi i oni da budu zabrinuti zbog protivnika. Fudbal je zato i lep jer sve može da se desi", rekao je Toti.

Roma je završila na prvom mestu u grupnoj fazi sa tri pobede, jednim porazom, odnosno jednim nerešenim rezultatom.

"Bili smo u teškoj grupi sa Čelsijem i Atletikom, borili smo se i sa Šahtjorom koji je jako dobar tim. Krenuli smo dobrim putem, 'oznojiće' se i Barselona svakako", dodao je bivši italijanski reprezentativac.

Naravno, Leo Mesi je deo svakog razgovora fudbalske tematike...



“Mesijeva utakmica protiv Čelsija? Moj sin obožava Mesija, tako da njegove mečeve uvek gledamo“, kazao je Toti.

Bivši kapiten Rome prisetio se maestralong gola Alesandra Florencija na Olimpiku 2015. godine...

"Nadam se da će Florenci moći da ponovi gol sa pola terena, ali neće biti lako", poručio je 'Princ Rima'.

Malo nakon žreba, u Barseloni su se prisetili osvajanja titule Lige šampiona 2009. godine u Rimu, kada su Ćavi, Mesi i družina u finalu savladali Mančester Junajted 2:0.

Očekuje nas zanimljiv dvomeč, a prva utakmica igraće se u Španiji 3. aprila, dok će revanš biti nedelju dana kasnije u prestonici Italije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar