Одузето 105 кг резаног дувана

Припадници Јединице граничне полиције Требиње спријечили су незаконит промет 105,5 килограма резаног дувана без акцизних маркица током контроле возила у граничном појасу на подручју Гацка, којим је управљало лице чији су иницијали Д. М.

Република Српска 12.03.2018 | 13:43
Одузето 105 кг резаног дувана
Дуван, откривен јуче, привремено је одузет, а због сумње да је починио кривично дјело недозвољен промет акцизних производа, против Д.М. биће поднесен извјештај Тужилаштву БиХ, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Припадници Граничне полиције Требиње открили су фалсификовану возачку дозволу Руске Федерације коју је на увид дало лице чији су иницијали Т.В. приликом уласка у БиХ на Међународном граничном прелазу Зупци.

Држављанин Русије контролисан је у "фијату" црногорских регистарских ознака.

Према наредби тужиоца Окружног тужилаштва у Требињу, због основа сумње да је починио кривично дјело фалсификовање исправе, возачка дозвола је привремено одузета, а Т.В. је уз извјештај предат Окружном тужилаштву у Требињу.

На граничном прелазу Каменско, при уласку у БиХ, ухапшен је држављанина БиХ и Хрватске чији су иницијали С.Л. којег потражује Општински суд у Ливну због проневјера у служби и превара. Он ће бити предат надлежном органу.

Приадници Јединице граничне полиције Бијељина ухапсили су држављанина Србије чији су иницијали Н.С. јер је установљено да га због тешке крађе потражује Основни суд у Добоју.

Он је контролисан на улазу у БиХ на граничном прелазу Попови и предат службеницима Судске полиције Бијељина.

Извор: Срна

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

гари

12.03.2018 13:03

Човјек посијао дуван побрао осушио изрезао и продаје. Зашто му то треба одузети. То му као неко из власти ишао на мобу па би да узме свој дио а ако човјек не да онда му узми све. Ух ја заборавио ХАРАЧ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Масала

13.03.2018 14:31

Има ста да попуси.

ОДГОВОРИТЕ