Oduzeto 105 kg rezanog duvana

Pripadnici Jedinice granične policije Trebinje spriječili su nezakonit promet 105,5 kilograma rezanog duvana bez akciznih markica tokom kontrole vozila u graničnom pojasu na području Gacka, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali D. M.

Republika Srpska 12.03.2018 | 13:43
Oduzeto 105 kg rezanog duvana
Duvan, otkriven juče, privremeno je oduzet, a zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, protiv D.M. biće podnesen izvještaj Tužilaštvu BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Pripadnici Granične policije Trebinje otkrili su falsifikovanu vozačku dozvolu Ruske Federacije koju je na uvid dalo lice čiji su inicijali T.V. prilikom ulaska u BiH na Međunarodnom graničnom prelazu Zupci.

Državljanin Rusije kontrolisan je u "fijatu" crnogorskih registarskih oznaka.

Prema naredbi tužioca Okružnog tužilaštva u Trebinju, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje isprave, vozačka dozvola je privremeno oduzeta, a T.V. je uz izvještaj predat Okružnom tužilaštvu u Trebinju.

Na graničnom prelazu Kamensko, pri ulasku u BiH, uhapšen je državljanina BiH i Hrvatske čiji su inicijali S.L. kojeg potražuje Opštinski sud u Livnu zbog pronevjera u službi i prevara. On će biti predat nadležnom organu.

Priadnici Jedinice granične policije Bijeljina uhapsili su državljanina Srbije čiji su inicijali N.S. jer je ustanovljeno da ga zbog teške krađe potražuje Osnovni sud u Doboju.

On je kontrolisan na ulazu u BiH na graničnom prelazu Popovi i predat službenicima Sudske policije Bijeljina.

Izvor: Srna

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

gari

12.03.2018 13:03

Čovjek posijao duvan pobrao osušio izrezao i prodaje. Zašto mu to treba oduzeti. To mu kao neko iz vlasti išao na mobu pa bi da uzme svoj dio a ako čovjek ne da onda mu uzmi sve. Uh ja zaboravio HARAČ !

ODGOVORITE
Name

Masala

13.03.2018 14:31

Ima sta da popusi.

ODGOVORITE