Саопштење Партизана: Подршка Ђукићу, а остали...

"Различити медијски покушаји кратконасловних носилаца проверено неистиних вести, лицемерна вајкања квазикандидата за место тренера Партизана. . . а све у циљу да се ФК Партизан деградира".

Фудбал 06.03.2018 | 18:00
Саопштење Партизана: Подршка Ђукићу, а остали...
Непосредно по завршетку конференције за медије коју је одржао тренер Партизана, Мирослав Ђукић, огласила се и Управа клуба из Хумске саопштењем на званичном порталу у ком се пружа пуна подршка шефу струке и, уједно, осуђују новинари због писања о "квазикандидатима".

Саопштење иде овако…

"ФК Партизан жели да се обрати јавности у вези са бројним медијским натписима у вези са статусом шефа стручног штаба Партизана, Мирослава Ђукића.

Тренутна резултатска криза није и не може представљати снажнији утисак од чињенице да Управа клуба има поверење у садашњег тренера и играче првог тима.

То је исти онај тренер који је са Партизаном успео да избори први пласман у елиминациону фазу Лиге Европе после 12 година, то су већином исти ти играчи који су носиоци дупле круне и актуелни шампиони државе.

Различити медијски покушаји кратконасловних носилаца проверено неистиних вести, лицемерна вајкања квазикандидата за место тренера Партизана, правно неука тумачења одредби законских и статутарних прописа, а све у циљу да се ФК Партизан деградира, посматрамо само као израз немоћи, јер, како то Свифт рече, завист и критика су порез који успешан човек плаћа јавности.

ФК Партизан држи да је мудрост посматрати ширу слику, планирати неколико корака унапред и бити одважан да се и под притисцима задржи поверење и јединство. Верујемо да ћемо у наредном периоду моћи, уместо да одузимамо, само да сабирамо - и достојне људе и важне бодове.

У том настојању, желимо да, поклонивши веру овом тренеру и овом тиму, будемо у потпуности конкурентни у свим такмичењима у којима Партизан наступа, наставимо да стварамо европски јак клуб којем ће успеси на домаћој и европској сцени увек бити свакодневица", наводи се у саопштењу.

Медији, међу којима и МОНДО, претходних дана јесу објављивали информације у вези са потенцијалним одласком Ђукића и доласком неког другог тренера, а све то смо објављивали позивајући се на информације од људи из клуба. Исте информације су објавиле, рецимо и "Вечерње новости", чији је главни уредник Милорад Вучелић, иначе председник ФК Партизан и ЈСД Партизан.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар