Saopštenje Partizana: Podrška Đukiću, a ostali...

"Različiti medijski pokušaji kratkonaslovnih nosilaca provereno neistinih vesti, licemerna vajkanja kvazikandidata za mesto trenera Partizana. . . a sve u cilju da se FK Partizan degradira".

Fudbal 06.03.2018 | 18:00
Saopštenje Partizana: Podrška Đukiću, a ostali...
Neposredno po završetku konferencije za medije koju je održao trener Partizana, Miroslav Đukić, oglasila se i Uprava kluba iz Humske saopštenjem na zvaničnom portalu u kom se pruža puna podrška šefu struke i, ujedno, osuđuju novinari zbog pisanja o "kvazikandidatima".

Saopštenje ide ovako…

"FK Partizan želi da se obrati javnosti u vezi sa brojnim medijskim natpisima u vezi sa statusom šefa stručnog štaba Partizana, Miroslava Đukića.

Trenutna rezultatska kriza nije i ne može predstavljati snažniji utisak od činjenice da Uprava kluba ima poverenje u sadašnjeg trenera i igrače prvog tima.

To je isti onaj trener koji je sa Partizanom uspeo da izbori prvi plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope posle 12 godina, to su većinom isti ti igrači koji su nosioci duple krune i aktuelni šampioni države.

Različiti medijski pokušaji kratkonaslovnih nosilaca provereno neistinih vesti, licemerna vajkanja kvazikandidata za mesto trenera Partizana, pravno neuka tumačenja odredbi zakonskih i statutarnih propisa, a sve u cilju da se FK Partizan degradira, posmatramo samo kao izraz nemoći, jer, kako to Svift reče, zavist i kritika su porez koji uspešan čovek plaća javnosti.

FK Partizan drži da je mudrost posmatrati širu sliku, planirati nekoliko koraka unapred i biti odvažan da se i pod pritiscima zadrži poverenje i jedinstvo. Verujemo da ćemo u narednom periodu moći, umesto da oduzimamo, samo da sabiramo - i dostojne ljude i važne bodove.

U tom nastojanju, želimo da, poklonivši veru ovom treneru i ovom timu, budemo u potpunosti konkurentni u svim takmičenjima u kojima Partizan nastupa, nastavimo da stvaramo evropski jak klub kojem će uspesi na domaćoj i evropskoj sceni uvek biti svakodnevica", navodi se u saopštenju.

Mediji, među kojima i MONDO, prethodnih dana jesu objavljivali informacije u vezi sa potencijalnim odlaskom Đukića i dolaskom nekog drugog trenera, a sve to smo objavljivali pozivajući se na informacije od ljudi iz kluba. Iste informacije su objavile, recimo i "Večernje novosti", čiji je glavni urednik Milorad Vučelić, inače predsednik FK Partizan i JSD Partizan.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar