Зарађује 2.000.000, а мајка му спава у контејнеру!

Невероватна судбина фудбалера Тобџија Ејнслија Мејтланда-Најлса. . .

Фудбал 07.03.2018 | 22:00
Зарађује 2.000.000, а мајка му спава у контејнеру!
Мајка младе звезде Арсенала Ејнслија Мејтланд-Најлса (20), тврди да је бескућница и да је приморана да живи у металном контејнеру једног складишта док се њен син башкари у стану од 800.000 евра.

Џули Најлс (38) изјавила је да фудбалер који зарађује 33.600 евра недељно (око 2.000.000 по сезони са бонусима) није желео да јој буде гарант да изнајми стан.

Док првотимац Арсенала са братом Кордијем дели луксузни дом у Лондону, мајка је приморана да спава на хладноћи где је провела и божићне дане. Сама. Храни се у оближњем центру за бескућнике, а преко дана најчешће седи у кофи шопу или библиотеци како би се угрејала. Тушира се за два евра у свлачионицама локалног базена.

Џули је почела да живи као бескућник пре три месеца након што се посвађала са 20-годишњим Ејнслијем који је процењен на 17.000.000 евра.

"Живим у металном контејнеру без прозора и тепиха. Нема ни тоалета, ни купатила. Мој син Ејнсли може да ми купи стан са своје две недељне плате, али га је новац ударио у главу и зато сам у ситуацији у којој се налазим. Мој син игра за Арсенал, а ја сам бексућник у напуштеној остави. То није дом. Знам како дом изгледа - да можеш да се истушираш, опереш зубе, седиш у фотељи. Недостаје ми све то, а највише породица. Ужасно се осећам, хоћу да знам шта сам погрешно урадила", изјавила је Џули за британске медије.

Њен једини страх тренутно је да ће обезбеђење у складишту схватити да она ту спава и да ће је избацити на улицу.

"Чекам да сви оду кућама, па се ушуњам у складиште по мраку. Срцепарајуће је. Већи део је прекривен снегом, а током ледених дана било је неиздрживо. Чула сам да је један бескучник умро овде у четвртак увече", каже Џули.

Али, ни она није цвећка. Џули Најлс има занимљиву историју, па је тако рецимо у марту 2015. године била ухапшена након што је физички напала Арсеналовог преговарача Дика Лоуа са којим се договарала око новог уговора за свог талентованог сина. Пуштена је на слободу после неколико часова, а годину дана касније Ејнслију је направила још већи проблем, када је претила СМС порукама менаџеру Ипсвича Мику Мекартију јер овај не пушта њеног сина да игра.

Она пориче ове наводе и тврди да је неко напунио главу њеном сину да би било боље да се дистанцира од ње, како би имао бољу каријеру. Занимљиво, Ејнсли и брат му Корди су се иселили из заједничког дома док је мајка била на одмору у Аустралији у другој половини 2017. а након повратка једва да су се чули.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар