Zarađuje 2.000.000, a majka mu spava u kontejneru!

Neverovatna sudbina fudbalera Tobdžija Ejnslija Mejtlanda-Najlsa. . .

Fudbal 07.03.2018 | 22:00
Zarađuje 2.000.000, a majka mu spava u kontejneru!
Majka mlade zvezde Arsenala Ejnslija Mejtland-Najlsa (20), tvrdi da je beskućnica i da je primorana da živi u metalnom kontejneru jednog skladišta dok se njen sin baškari u stanu od 800.000 evra.

Džuli Najls (38) izjavila je da fudbaler koji zarađuje 33.600 evra nedeljno (oko 2.000.000 po sezoni sa bonusima) nije želeo da joj bude garant da iznajmi stan.

Dok prvotimac Arsenala sa bratom Kordijem deli luksuzni dom u Londonu, majka je primorana da spava na hladnoći gde je provela i božićne dane. Sama. Hrani se u obližnjem centru za beskućnike, a preko dana najčešće sedi u kofi šopu ili biblioteci kako bi se ugrejala. Tušira se za dva evra u svlačionicama lokalnog bazena.

Džuli je počela da živi kao beskućnik pre tri meseca nakon što se posvađala sa 20-godišnjim Ejnslijem koji je procenjen na 17.000.000 evra.

"Živim u metalnom kontejneru bez prozora i tepiha. Nema ni toaleta, ni kupatila. Moj sin Ejnsli može da mi kupi stan sa svoje dve nedeljne plate, ali ga je novac udario u glavu i zato sam u situaciji u kojoj se nalazim. Moj sin igra za Arsenal, a ja sam beksućnik u napuštenoj ostavi. To nije dom. Znam kako dom izgleda - da možeš da se istuširaš, opereš zube, sediš u fotelji. Nedostaje mi sve to, a najviše porodica. Užasno se osećam, hoću da znam šta sam pogrešno uradila", izjavila je Džuli za britanske medije.

Njen jedini strah trenutno je da će obezbeđenje u skladištu shvatiti da ona tu spava i da će je izbaciti na ulicu.

"Čekam da svi odu kućama, pa se ušunjam u skladište po mraku. Srceparajuće je. Veći deo je prekriven snegom, a tokom ledenih dana bilo je neizdrživo. Čula sam da je jedan beskučnik umro ovde u četvrtak uveče", kaže Džuli.

Ali, ni ona nije cvećka. Džuli Najls ima zanimljivu istoriju, pa je tako recimo u martu 2015. godine bila uhapšena nakon što je fizički napala Arsenalovog pregovarača Dika Loua sa kojim se dogovarala oko novog ugovora za svog talentovanog sina. Puštena je na slobodu posle nekoliko časova, a godinu dana kasnije Ejnsliju je napravila još veći problem, kada je pretila SMS porukama menadžeru Ipsviča Miku Mekartiju jer ovaj ne pušta njenog sina da igra.

Ona poriče ove navode i tvrdi da je neko napunio glavu njenom sinu da bi bilo bolje da se distancira od nje, kako bi imao bolju karijeru. Zanimljivo, Ejnsli i brat mu Kordi su se iselili iz zajedničkog doma dok je majka bila na odmoru u Australiji u drugoj polovini 2017. a nakon povratka jedva da su se čuli.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar