Рајола опет удара! И то жестоко!

Донарума можда у другом италијанском клубу. . . А можда и Бонавентура! „Хоћу да узмем Инсињеа. Икарди, Погба, Верати и Дибала неће нигде“.

Фудбал 05.03.2018 | 23:00
Рајола опет удара! И то жестоко!
У периоду када Милан проживљава најлепше тренутке у последњих неколико година, опет се над клубом надвија опасност у виду Мина Рајоле.

Контроверзни менаџер је од летос у рату са руководством Росонера, а посебно спортским директором Мирабелијем. Рајола још није сварио што није успео да направи трансфер ЂанлуиђијаДонаруме који је после праве сапунице на крају продужио уговор са Миланом.

Али, познати агент не одустаје и нада се да прича о трансферу Донаруме још није готова. У интервјуу за РАИ, најављује могућност Донаруминог одласка. Чак и у неки други италијански клуб. Наравно, мсили на Јувентус са чијим руководством је већ неколико година у присним односима. А није тајна да Јуве преко Рајоле већ дуже време сања о Донаруми као Буфоновом наследнику...

Међутим, испречила се жеља младог голмана да остане у Милану.

„Ђиђо је направио сопствени избор и решио да остане у Милану. Морам да поштујем тај избор. Да је рекао како жели да иде, одмах бих се бацио на посао јер је било занимљивих понуда. Да се ја питам, Ђиђо би напустио Милан. Где? Можда у иностранство, а можда и у неки други италијански клуб. Ништа не искључујем“.

Рајола прети Росонерима са још једним његовим клијентом који је у њиховим редовима. Реч је о Џеку Бонавентури који игра феноменално од доласка Гатуза и један је од највреднијих Миланових играча. И овде се помиње Јувентус. Али и Челси и Борусија Дортмунд.

„Бонавентура има уговор са Миланом, али има и понуде других клубова. Када буде прави моменат, сешћемо за сто и одлучити шта даље“.

Рајола најављује да би ускоро могао да постане и заступник најбољег Наполијевог фудбалераЛоренца Инсињеа.

„Инсиње је тренутно у компликованој ситуацији са својим агентом, тако да не могу да га заступам. Још. А волео бих то јер је велики фудбалер. Наполи не жели да продаје своје најбоље играче, тако да ћемо видети шта ће бити у будућности“.

Спекулисало се у Италији да Рајола жели и да одбведе Маура Икардија у Реал Мадрид, као и да ће бити посредник ако Пауло Дибала напусти Јувентус.

„Икарди је много интересантан играч. Али нисам имао никакве разговоре са њим, или његовом супругом Вандом. Желео сам да их контактирам само да им обајсним како неке гласине нису тачне. Његов агент је Ванда и ја то поштујем. Повезују ме и са Дибалом, али ни ту није било ништа. Јувентус и интер могу да буду мирни што се тиче њих двојице, нико не жели нигде да оде“.

Још један актарктиван Рајолин клијент је Марко Верати.

„Верати је сјајан  момак, много искрен и миран. Што се тиче Пари Сен Жермена, он нема цену  ни у којем случају није на продају“.

Најпознатији Рајолин клијент је ипак Пол Погба. Последњих дана се спекулише да је Погбанезадовољан у Манчестер Јунајтеду и да је у сукобу са Мурињом због чега се нагађало да бои могао да пређе у Реал Мадрид.

„Погба у Реалу? Не водим никога нигде. Нисам ја авион или такси па да возим људе. Наравно, ако неке ставри не буду функционисале, бацићу се на посао да пронађем најбоље решење за клуб и играча. Али не постоји никакав рат са Мурињом, Погба жели да осваја трофеје са Манчестер Јунајтедом“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар