Rajola opet udara! I to žestoko!

Donaruma možda u drugom italijanskom klubu. . . A možda i Bonaventura! „Hoću da uzmem Insinjea. Ikardi, Pogba, Verati i Dibala neće nigde“.

Fudbal 05.03.2018 | 23:00
Rajola opet udara! I to žestoko!
U periodu kada Milan proživljava najlepše trenutke u poslednjih nekoliko godina, opet se nad klubom nadvija opasnost u vidu Mina Rajole.

Kontroverzni menadžer je od letos u ratu sa rukovodstvom Rosonera, a posebno sportskim direktorom Mirabelijem. Rajola još nije svario što nije uspeo da napravi transfer ĐanluiđijaDonarume koji je posle prave sapunice na kraju produžio ugovor sa Milanom.

Ali, poznati agent ne odustaje i nada se da priča o transferu Donarume još nije gotova. U intervjuu za RAI, najavljuje mogućnost Donaruminog odlaska. Čak i u neki drugi italijanski klub. Naravno, msili na Juventus sa čijim rukovodstvom je već nekoliko godina u prisnim odnosima. A nije tajna da Juve preko Rajole već duže vreme sanja o Donarumi kao Bufonovom nasledniku...

Međutim, isprečila se želja mladog golmana da ostane u Milanu.

„Điđo je napravio sopstveni izbor i rešio da ostane u Milanu. Moram da poštujem taj izbor. Da je rekao kako želi da ide, odmah bih se bacio na posao jer je bilo zanimljivih ponuda. Da se ja pitam, Điđo bi napustio Milan. Gde? Možda u inostranstvo, a možda i u neki drugi italijanski klub. Ništa ne isključujem“.

Rajola preti Rosonerima sa još jednim njegovim klijentom koji je u njihovim redovima. Reč je o Džeku Bonaventuri koji igra fenomenalno od dolaska Gatuza i jedan je od najvrednijih Milanovih igrača. I ovde se pominje Juventus. Ali i Čelsi i Borusija Dortmund.

„Bonaventura ima ugovor sa Milanom, ali ima i ponude drugih klubova. Kada bude pravi momenat, sešćemo za sto i odlučiti šta dalje“.

Rajola najavljuje da bi uskoro mogao da postane i zastupnik najboljeg Napolijevog fudbaleraLorenca Insinjea.

„Insinje je trenutno u komplikovanoj situaciji sa svojim agentom, tako da ne mogu da ga zastupam. Još. A voleo bih to jer je veliki fudbaler. Napoli ne želi da prodaje svoje najbolje igrače, tako da ćemo videti šta će biti u budućnosti“.

Spekulisalo se u Italiji da Rajola želi i da odbvede Maura Ikardija u Real Madrid, kao i da će biti posrednik ako Paulo Dibala napusti Juventus.

„Ikardi je mnogo interesantan igrač. Ali nisam imao nikakve razgovore sa njim, ili njegovom suprugom Vandom. Želeo sam da ih kontaktiram samo da im obajsnim kako neke glasine nisu tačne. Njegov agent je Vanda i ja to poštujem. Povezuju me i sa Dibalom, ali ni tu nije bilo ništa. Juventus i inter mogu da budu mirni što se tiče njih dvojice, niko ne želi nigde da ode“.

Još jedan aktarktivan Rajolin klijent je Marko Verati.

„Verati je sjajan  momak, mnogo iskren i miran. Što se tiče Pari Sen Žermena, on nema cenu  ni u kojem slučaju nije na prodaju“.

Najpoznatiji Rajolin klijent je ipak Pol Pogba. Poslednjih dana se spekuliše da je Pogbanezadovoljan u Mančester Junajtedu i da je u sukobu sa Murinjom zbog čega se nagađalo da boi mogao da pređe u Real Madrid.

„Pogba u Realu? Ne vodim nikoga nigde. Nisam ja avion ili taksi pa da vozim ljude. Naravno, ako neke stavri ne budu funkcionisale, baciću se na posao da pronađem najbolje rešenje za klub i igrača. Ali ne postoji nikakav rat sa Murinjom, Pogba želi da osvaja trofeje sa Mančester Junajtedom“.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar