МВП финала - није било дилеме!

Вилијамс-Гос МВП финала Купа Радивоја Кораћа! Кошаркаш Партизана Најџел Вилијамс-Гос проглашен је за најбољег играча и стрелца вечерашњег финала Купа Радивоја Кораћа. Амерички "плеј" одиграо сјајно финале.  Вилијамс-Гос: Партизан је невероватан клуб! Амерички плејмејкер поносан на освојени Куп и победу над Звездом у финалу.

Кошарка 19.02.2018 | 11:45
МВП финала - није било дилеме!
Вилијамс-Гос је у финалу дао 23 поена и имао седам асистенција, уз три скока.

Организатори турнира, град Ниш и регионални савез источне Србије, добили су признање Кошаркашког савеза Србије. 

Партизан је освојио Куп Радивоја Кораћа после победе у финалу над "вечитим" ривалом Црвеном звездом резултатом 81:75.

Партизан је по 14. пут у својој историји освојио национални куп савладавши у финалној утакмици "вечитог" ривала Црвену звезду (81:75).

Највећи допринос пружио је амерички "плеј" Најџел Вилијамс-Гос који је с 23 поена (6-15 из игре) и 7 асистенција заслужио и индивидуално признање - најкориснијег играча финала (МВП) Купа Радивоја Кораћа.

Гос је важан допринос дао и у финишу меча када је био сигуран са линије слободних бацања, а током сусрета није промашио ниједан "пенал" - 11/11.

Американац је на крају имао укупан индекс корисности 31.

Вилијамс-Гос: Партизан је невероватан клуб! Амерички плејмејкер поносан на освојени Куп и победу над Звездом у финалу.

Најџел Вилијамс-Гос, најкориснији играч финалне утакмице Купа Радивоја Кораћа у Нишу, изјавио је да је "веома срећан због тима и свих оних који подржавају Партизан".

"Ово је невероватан клуб. Било је тешко, али смо се држали заједно све време. Поносан сам на овај успех", рекао је момак коме је ово дебитантска сезона у Европи.

Партизан је освојио Куп савладавши "вечитог" ривала резултатом 81:75 (49:31), уз 23 поена, седам асистенција и две украдене лопте Вилијамс-Госа.

"Нисам играо добро у прве две утакмице, ови момци су то изгурали, а ја сам онда искочио у финалу", навео је он.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар