MVP finala - nije bilo dileme!

Vilijams-Gos MVP finala Kupa Radivoja Koraća! Košarkaš Partizana Najdžel Vilijams-Gos proglašen je za najboljeg igrača i strelca večerašnjeg finala Kupa Radivoja Koraća. Američki "plej" odigrao sjajno finale.  Vilijams-Gos: Partizan je neverovatan klub! Američki plejmejker ponosan na osvojeni Kup i pobedu nad Zvezdom u finalu.

Košarka 19.02.2018 | 11:45
MVP finala - nije bilo dileme!
Vilijams-Gos je u finalu dao 23 poena i imao sedam asistencija, uz tri skoka.

Organizatori turnira, grad Niš i regionalni savez istočne Srbije, dobili su priznanje Košarkaškog saveza Srbije. 

Partizan je osvojio Kup Radivoja Koraća posle pobede u finalu nad "večitim" rivalom Crvenom zvezdom rezultatom 81:75.

Partizan je po 14. put u svojoj istoriji osvojio nacionalni kup savladavši u finalnoj utakmici "večitog" rivala Crvenu zvezdu (81:75).

Najveći doprinos pružio je američki "plej" Najdžel Vilijams-Gos koji je s 23 poena (6-15 iz igre) i 7 asistencija zaslužio i individualno priznanje - najkorisnijeg igrača finala (MVP) Kupa Radivoja Koraća.

Gos je važan doprinos dao i u finišu meča kada je bio siguran sa linije slobodnih bacanja, a tokom susreta nije promašio nijedan "penal" - 11/11.

Amerikanac je na kraju imao ukupan indeks korisnosti 31.

Vilijams-Gos: Partizan je neverovatan klub! Američki plejmejker ponosan na osvojeni Kup i pobedu nad Zvezdom u finalu.

Najdžel Vilijams-Gos, najkorisniji igrač finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća u Nišu, izjavio je da je "veoma srećan zbog tima i svih onih koji podržavaju Partizan".

"Ovo je neverovatan klub. Bilo je teško, ali smo se držali zajedno sve vreme. Ponosan sam na ovaj uspeh", rekao je momak kome je ovo debitantska sezona u Evropi.

Partizan je osvojio Kup savladavši "večitog" rivala rezultatom 81:75 (49:31), uz 23 poena, sedam asistencija i dve ukradene lopte Vilijams-Gosa.

"Nisam igrao dobro u prve dve utakmice, ovi momci su to izgurali, a ja sam onda iskočio u finalu", naveo je on.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar