Подршка рађању дјеце у Лопарама

Скупштина општине Лопаре подржала је данас мјере популационе политике општине за ову годину којима је предвиђено издвајање 50. 000 КМ за разне видове подршке рађању дјеце и вишечланим породицама.

Република Српска 16.02.2018 | 17:40
Подршка рађању дјеце у Лопарама
Одборници су подржали извјештаје о раду начелника и општинске управе за протеклу годину.

Начелник општине Лопаре Радо Савић рекао је након сједнице новинарима да је протекла година за ову мајевичку општину била једна од најуспјешнијих.

"Посебно бих нагласио да је у привреди отворено 200 нових радних мјеста", истакао је Савић.Усвојен је извјештај о реализацију програма рада скупштине општине Лопаре за  протеклу годину.

Према ријечима предсједника Скупштине општине Лопаре Миленка Ристића, данашња сједница била је извјештајног карактера.

"Након зимске паузе, наставили смо са радом. Прихваћени су извјештаји из претходне године, али и дефинисани одређени правци када је ријеч о популационој политици", рекао је Ристић.

На данашњој сједници одборници су усвојили информацију о раду Полицијске станице Лопаре.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Миливоје

16.02.2018 18:03

Свака цаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

16.02.2018 18:53

Ко ће радјат дјецу у оваквим условима пуним неиспуњених обећања и лажи ? Без јасне будућности?

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

20.02.2018 12:04

Господине/ђо, ако не вјерујете у нашу тренутну Општинску власт која се бори за боље сутра својих грађана, како вјерујете власти која се налази на ВРХУ наше Републике Српске, која Републику води у том смјеру ка нестајању. Које вам је мишљење о томе?

Name

Глигорић Добој

16.02.2018 19:12

Има ли Поповића преваранта, старог милицајца !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ,

17.02.2018 20:59

Има има,тамо негде иза завесе паметује.

Name

Рафи

18.02.2018 21:24

Далеко це ДНС са њим одгурати, у правцу статистицке греске. Велики је муфљуз и олос !!!

Name

Директ

17.02.2018 16:20

Не подрзава се радјање вец услови који до тога могу да доведу попут индустрије, занатског предузетниства тј. уопстено нових радних мјеста. И без подрске зивот се нови ствара, само без економије зивот се сели у иностранство. Треба радити сто висе на развоју предузетниства. За опстину попут Лопара најбоље је привуци неког инвеститора који би отворио фарму крава, месну индустрију, мљекару, фабрику цоколаде или тако несто слицно јер Лопаре је амбијентално мини Свајцарска, а и пола Лопараца или Лопарцана данас зиви у Свајцарској. Има нека тајна веза. А ту је и зимски туристицки потенцијал са којим та опстина и тај крај располазу. То све Лопаре цини опстином пред којом је свијетла будуцност, али садасњост је јос увијек повуци-потегни сто је боље него до прије коју годину, али далеко је јос сунце.

ОДГОВОРИТЕ