Снажна подршка развоју општине

Предсједник Српске радикалне странке/СРС/ РС Општинског одбора /ОО/ Угљевик Ђоко Симић поручио је данас на обиљежавању крсне славе-Света три Јерарха да ће ова странка и даље бити снажна подршка развоју ове подмајевичке општине.

Република Српска 12.02.2018 | 18:02
Снажна подршка развоју општине
„Сви протеклих година заједно са нашим коалиционим партнерима чинимо власт у општини Угљевик, и са три одборника смо снажна подршку развоју и пројектима који се тичу побиљшања квалитета живота наших становника“, рекао је Симић новинарима.

Он је истакао да чланови и симпатизери могу да се поносе досадашњим постигнутим резултатима  и најавио да ће и у наредном периоду СРС РС дати снажан допринос развоју Угљевика.



Ломљењем славског колача чланови и симпатизери ове странке у присуству званица и коалиционих партнера данас су у угљевичком Свечаном салону „Торлаковић“ обиљежили крсну славу.

Слави је присуствовао начелник општине Угљевик Василије Перић  који је честитао коалиционим партнерима СРС РС крсну саву уз жељу да и на наредним Општим изборима у октобру ове године заједно са СДС-ом остваре убједљиву побједу у овој општини.

„СДС у Угљевику заједно са СРС РС постигла је завидне резултате који су нашу општину учинили пожељном средином  за живот“, истакао  је Перић.

Он се захвалио свим члановима СРС РС који су подржали његову канидатуру за начелника општине Угљевик у предходна два изборна циклуса.



Кумови данашње славе били су  Удружење ветерана „Мандини лавови“.

Српску радикалну странку РС у Угљевику је основао легендарни командат Митар Максимовић-Мандо 1993. године који је био и први предсједник ОО Угљевик.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тете

12.02.2018 17:45

Е јадована и улизица.Погледајте их.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеки

12.02.2018 22:51

Нема те славе, светца и бога који нас мозе спасити од лоповлука