Snažna podrška razvoju opštine

Predsjednik Srpske radikalne stranke/SRS/ RS Opštinskog odbora /OO/ Ugljevik Đoko Simić poručio je danas na obilježavanju krsne slave-Sveta tri Jerarha da će ova stranka i dalje biti snažna podrška razvoju ove podmajevičke opštine.

Republika Srpska 12.02.2018 | 18:02
Snažna podrška razvoju opštine
„Svi proteklih godina zajedno sa našim koalicionim partnerima činimo vlast u opštini Ugljevik, i sa tri odbornika smo snažna podršku razvoju i projektima koji se tiču pobiljšanja kvaliteta života naših stanovnika“, rekao je Simić novinarima.

On je istakao da članovi i simpatizeri mogu da se ponose dosadašnjim postignutim rezultatima  i najavio da će i u narednom periodu SRS RS dati snažan doprinos razvoju Ugljevika.



Lomljenjem slavskog kolača članovi i simpatizeri ove stranke u prisustvu zvanica i koalicionih partnera danas su u ugljevičkom Svečanom salonu „Torlaković“ obilježili krsnu slavu.

Slavi je prisustvovao načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić  koji je čestitao koalicionim partnerima SRS RS krsnu savu uz želju da i na narednim Opštim izborima u oktobru ove godine zajedno sa SDS-om ostvare ubjedljivu pobjedu u ovoj opštini.

„SDS u Ugljeviku zajedno sa SRS RS postigla je zavidne rezultate koji su našu opštinu učinili poželjnom sredinom  za život“, istakao  je Perić.

On se zahvalio svim članovima SRS RS koji su podržali njegovu kanidaturu za načelnika opštine Ugljevik u predhodna dva izborna ciklusa.



Kumovi današnje slave bili su  Udruženje veterana „Mandini lavovi“.

Srpsku radikalnu stranku RS u Ugljeviku je osnovao legendarni komandat Mitar Maksimović-Mando 1993. godine koji je bio i prvi predsjednik OO Ugljevik.

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Tete

12.02.2018 17:45

E jadovana i ulizica.Pogledajte ih.

ODGOVORITE
Name

Peki

12.02.2018 22:51

Nema te slave, svetca i boga koji nas moze spasiti od lopovluka