"Мини Мурињо" није успео, а "Мини Мурињо 2"?!

Острвска штампа пише да ће се Роман Абрамович окренути португалском стручњаку кога многи пореде са Жозеом Мурињом.

Фудбал 11.02.2018 | 20:00
"Мини Мурињо" није успео, а "Мини Мурињо 2"?!
Уколико Челси буде поражен у понедељак против Вест Брома - што би био трећи пораз "плаваца" у низу - Антонио Конте би могао да добије отказ о коме се толико већ прича...

Након Луиса Енрикеа, који у овом тренутку није наводно спреман да преузме Челси, острвски медији спекулишу да се тим са "Стамфорд бриџа" окренуо још једном Португалцу који је добио надимак по омиљеном тренеру у плавом делу Лондона.

Марко Силва, кога су медији прозвали "Мини Мурињо", добио је отказ у Вотфорду након што су "стршљенови" упали у лошу серију коју је, бар тако тврде из клуба, узроковао Евертон, могао би да преузме екипу до краја сезоне!

Португалац, који је претходно и са Хал ситијем играо добар фудбал и није успео да их сачува у Премијер лиги, био би прелазно решење до лета када би тим преузео Луис Енрике.

Наравно, ако га Роман Абрамович и његови сарадници убеде...

Жозе Мурињо је у два мандата на клупи Челсија освојио три Премијер лиге, и неколико пехара у куп такмичењима, док је његов наследник, с именом "Мини Мурињо", Андре Виљас Боаш потпуно разочарао, па се након "оживљавања" тренерске каријере у Тотенхему, Зениту и Кини пребацио на рели, што му је била животна жеља.

Марко Силва му је у међувремену "украо" надимак и можда је боље да га зовемо "Мини Мурињо 2" како бисмо избегли забуне...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар