"Mini Murinjo" nije uspeo, a "Mini Murinjo 2"?!

Ostrvska štampa piše da će se Roman Abramovič okrenuti portugalskom stručnjaku koga mnogi porede sa Žozeom Murinjom.

Fudbal 11.02.2018 | 20:00
"Mini Murinjo" nije uspeo, a "Mini Murinjo 2"?!
Ukoliko Čelsi bude poražen u ponedeljak protiv Vest Broma - što bi bio treći poraz "plavaca" u nizu - Antonio Konte bi mogao da dobije otkaz o kome se toliko već priča...

Nakon Luisa Enrikea, koji u ovom trenutku nije navodno spreman da preuzme Čelsi, ostrvski mediji spekulišu da se tim sa "Stamford bridža" okrenuo još jednom Portugalcu koji je dobio nadimak po omiljenom treneru u plavom delu Londona.

Marko Silva, koga su mediji prozvali "Mini Murinjo", dobio je otkaz u Votfordu nakon što su "stršljenovi" upali u lošu seriju koju je, bar tako tvrde iz kluba, uzrokovao Everton, mogao bi da preuzme ekipu do kraja sezone!

Portugalac, koji je prethodno i sa Hal sitijem igrao dobar fudbal i nije uspeo da ih sačuva u Premijer ligi, bio bi prelazno rešenje do leta kada bi tim preuzeo Luis Enrike.

Naravno, ako ga Roman Abramovič i njegovi saradnici ubede...

Žoze Murinjo je u dva mandata na klupi Čelsija osvojio tri Premijer lige, i nekoliko pehara u kup takmičenjima, dok je njegov naslednik, s imenom "Mini Murinjo", Andre Viljas Boaš potpuno razočarao, pa se nakon "oživljavanja" trenerske karijere u Totenhemu, Zenitu i Kini prebacio na reli, što mu je bila životna želja.

Marko Silva mu je u međuvremenu "ukrao" nadimak i možda je bolje da ga zovemo "Mini Murinjo 2" kako bismo izbegli zabune...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar