Четверо ухапшених због дроге

Полицијски службеници Федералне управе полиције су након вишемјесечне истраге, јуче су под надзором Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, започели са реализацијом оперативне акције кодног назива „Транзит“, а везано за кривично дјело „Недозвољења производња и стављање у промет опојних дрога“. Ова оперативна акција реализована је уз значајну подршку Обавјештајно-безбједносне агенције Босне и Херцеговине.

Босна и Херцеговина 10.02.2018 | 12:27
Четверо ухапшених због дроге
Везано за наведене активности на подручју Унско-санског кантона лишена су слободе четири лица и то два лица из Сарајева инцијала Т.К. (1966. год.), Х.Ј.(1988 .год.) која су вршила транспорт опојне дроге и два лица из Босанске Крупе инцијала А.М. (1982 .год.) и А.К. (1982 .год.) која су вршила куповину опојне дроге. Приликом претреса возила која су користили осумњичени, пронађено је и одузето, цца. 4 кг опојне дроге „Цаннаби Сатива Л“.

У скопу наведених активности, а по наредби Општинског суда у Сарајеву извршени су такође и претреси на двије локације на подручју општине Ново Сарајево - Сарајево, којом приликом је у кући коју користи осумњичени Х.Ј., пронађено и одузето цца. 3 кг опојне дроге „Цаннаби Сатива Л“. Поред опојне дроге приликом претреса пронађено је ватрено оружје и муниција.

Лица лишена слободе ће након криминалистичке обраде у Федералној управи полиције уз извјештај о почињеном кривичном дјелу, у законском року бити предата на даљу надлежност Кантоналном тужилаштву Сарајево.

Асистенцију у овим активностима је пружало и Министарство унутрашњих послова Унско-санског кантона.

(Вијести.ба)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Игор

10.02.2018 15:51

Хахахахахахаах Канаби Сатива Л хахаххахахаха Канаби хахахахахах . Изборна година сви су керови на улици. Има ли неко да це за милијарде и тендере пасти ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реални Србијанац

10.02.2018 20:56

Стварно ова Федерална Полиција је пуно опремнија и спремнија од ових насих специјалаца из РС-а који пресрецу и пљацкају возила за превоз новца.

ОДГОВОРИТЕ