"Продаја је нужно зло Звезде! Мркела је задовољан због Боаћија!"

Фудбалер Црвене звезде Ричмонд Боаћи биће спреман за дуел против ЦСКА, то је потврдио генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић.

Фудбал 05.02.2018 | 21:15
"Продаја је нужно зло Звезде! Мркела је задовољан због Боаћија!"
Момак из Гане је повредио лист десне ноге последњег дана прелазног рока када се увелико спекулисало о могућем одласку из Звезде.

"Опоравио се, у уторак улази у пун тренажни процес и сигурно ће бити на располагању за ЦСКА", рекао је Терзић новинарима у Турској и открио ко је је све понуде Звезда имала за Боаћија.

"Боаћи остаје за сада, има интересовања из Кине и Русије. Продаја је нужно зло Црвене звезде. Колико год да је Мркела задовољан што је Боаћи остао, толико пословни директор Стефан Пантовић није. Са спортске стране останак Боаћија је добра, са финансијске лоша ствар", истакао је Терзић и додао да су неке информације биле нетачне везане за Боаћијев трансфер:

"Није истина да смо имали од Рена писану понуду на седам милиона евра, то су били усмени разгоовори. У том тренутку су се појавила два енглеска клубс, а Енглези од пре шест месеци имају ново правило да играч мора да има бар 70 утакмица или да трансфер буде минимум осам милиона фунти. Тако се дошло до те цене од девет милиона евра. Имали смо понуде ВБА и Бордоа, али је Бордо дао мању понуду, са ВБА смо били на корак од договора“, закључио је Терзић.

Терзић је навео да је постојала понуда Штутгарта од шест милиона евра за Немању Радоњића, али да није био прави моменат за његову продају јер се очекује боља игра у другом делу сезоне, али и наступ на Светском првенству у Русији.

"Да помогне екипи да игра квалитетно у квалификацијама за Лигу шампиона и евентуално крајем августа да размишљамо о његовом трансферу", истакао је Звездан Терзић.

Такође, рекао је и да је постојала понуда турског Башакшехира за Александра Пешића од пет милиона евра.

"У разговору са Милојевићем и Мркелом донели смо одлуку да не би било добро продавати га. Показао је свој прави потенцијал и тек на пролеће и лето очекујемо правог Пешића, онаквог каквог га знамо и због чега смо га довели. Боаћи би потпуно потонуо после 42 гола не продамо њега већ његову фактички замену", рекао је Терзић.

Коментари / 0

Оставите коментар