Лазар Марковић тек за мјесец дана!

Андерлехт ће га чекати. . .

Фудбал 05.02.2018 | 18:00
Лазар Марковић тек за мјесец дана!
У последњим минутима прелазног рок је Лазар Марковић успео да реализује позајмицу из Ливерпула у Андерлехт иако су Свонси и Волфзбург тог дана били означени као најозбиљнији кандидати за његово довођење. Ипак, завршио је у Андерлехту који је тог дана покушавао да доведе Лазаревог бившег саиграча Александра Митровића.

Маркецов трансфер у Брисел је био изненађење, а још веће је изненађење да ће се начекати на деби у дресу славног белгијског клуба. Марковић је полусезону провео на трибинама Ливерпула, Клопније рачунао на њега и дошао је у Андерлехт без такмичарске форме и неспреман за озбиљан фудбал.

„Мислим да нећемо моћи да рачунамо на њега минимум пет недеља. Он има велику рупу у каријери и још није спреман да игра. Пред њим је много посла, али надамо да ће га брзо обавити. Може да игра на више позиција што је добро, али мора брзо да се припреми и врати у форму“, открио је Андерлехтов тренер Хајн Ванхазебрук.

Андерлехтов тренер је истакао и да је незадовољан зимским прелазним роком. Тим из Брисела је цео јануар тражио класичног центарфора, али га није довео... Штавише, остао је без можда и најбољег играча Софијана Ханија који је прешао у московски Спартак, па је био принуђен да тражи замену за њега и нашао ју је у Марковићу. Али проблем је што Србин не може одмах да игра, тако да Андерлехт нема ни центрафора, ни Ханија који је могао да игра као центарфор...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар