Позната Хурем прошла кроз пакао

Чувена султанија Хурем коју је Србија обожавала у серији "Султан Величанствени" открива да је прошла кроз веома тешке животне тренутке.

Свијет 04.02.2018 | 13:30
Позната Хурем прошла кроз пакао
Мерјем Узерли, чувена глумица турског и немачког порекла, не крије да јој у животу није све било мед и млеко, а тешког периода, који се десио пре неколико година, нерадо се сећа.

Пре пар година јавно је говорила о жељи бившег вереника да абортира њихово дете, а напослетку је решила да га роди, не тражећи помоћ од њега. У периоду док је снимала серију "Сулејман Величанствени" догодио јој се пакао у приватном животу, услед одласка од партнера и неслагања са њим око ћерке, који се одразио и на њен посао.

"У Анталији сам била добила награду за глуму, а те вечери сам покушала да се убијем - признала је Мерјем својевремено за турске новине, па додала: - Отишла сам у хотелску собу и бацила сам статуу разбивши је, била сам потпуно луда и исекла сам руке, крв је била свуда. Хтела сам да се бацим са балкона јер сам у томе видела једини излаз. Хтела сам да нестанем, да ме нема, да сам мртва. У смрти сам видела спас. Психички сам била јако лоше", рекла је она.

"Улога Хурем ме је исцрпела. Живела сам три године за тај лик и потпуно сам се изгубила. Постајало је све теже и теже. Нисам могла више да је глумим јер је она била јака жена, а ја сам постајала све слабија", додала је била Мерјем, о чијем одласку из серије се и те како причало.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Е СТВАРНО,

04.02.2018 17:14

Бозанска мацка,све је казала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хурем

04.02.2018 17:28

Била је јака зена, Рускиња. Санта леда с циљем. Глумица је мека Туркиња зељна љубави и брацног зивота који никако да додје. Сви смо ми имали теске тренутке, али треба мислити на оне којим требамо и због њих се пробудити.

ОДГОВОРИТЕ