Poznata Hurem prošla kroz pakao

Čuvena sultanija Hurem koju je Srbija obožavala u seriji "Sultan Veličanstveni" otkriva da je prošla kroz veoma teške životne trenutke.

Svijet 04.02.2018 | 13:30
Poznata Hurem prošla kroz pakao
Merjem Uzerli, čuvena glumica turskog i nemačkog porekla, ne krije da joj u životu nije sve bilo med i mleko, a teškog perioda, koji se desio pre nekoliko godina, nerado se seća.

Pre par godina javno je govorila o želji bivšeg verenika da abortira njihovo dete, a naposletku je rešila da ga rodi, ne tražeći pomoć od njega. U periodu dok je snimala seriju "Sulejman Veličanstveni" dogodio joj se pakao u privatnom životu, usled odlaska od partnera i neslaganja sa njim oko ćerke, koji se odrazio i na njen posao.

"U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem - priznala je Merjem svojevremeno za turske novine, pa dodala: - Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isekla sam ruke, krv je bila svuda. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše", rekla je ona.

"Uloga Hurem me je iscrpela. Živela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila. Postajalo je sve teže i teže. Nisam mogla više da je glumim jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija", dodala je bila Merjem, o čijem odlasku iz serije se i te kako pričalo.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

E STVARNO,

04.02.2018 18:14

Bozanska macka,sve je kazala.

ODGOVORITE
Name

Hurem

04.02.2018 18:28

Bila je jaka zena, Ruskinja. Santa leda s ciljem. Glumica je meka Turkinja zeljna ljubavi i bracnog zivota koji nikako da dodje. Svi smo mi imali teske trenutke, ali treba misliti na one kojim trebamo i zbog njih se probuditi.

ODGOVORITE